WORKSHOP JOUW IDENTITEITSWAARDE VOOR MEER IMPACT

  

Er zijn vaak twee zaken die mensen tegenhouden om tevoorschijn te komen: zelfvertrouwen en helderheid over je boodschap die verbindt.

Het concept van identiteitswaarde

Het gaat over JOUW AANTREKKELIJKHEID. De waarde van je personal brand, wat jou specifiek maakt. Waar mensen echt op vallen, dat ben jij. Waar gaat het over wanneer mensen jou tegenkomen? Wat is het echte verhaal wat je hen wilt vertellen?

Het gaat er niet om hoeveel kennis je hebt, welke diensten je levert. Het gaat om jou. Jij, die anderen aantrekt. 

Wat opvalt bij mijn cliënten is dat in plaats van dat zij tevoorschijn komen met een aantrekkelijk brand of identiteit, zij om zich heen kijken. Ze vragen zich af hoe ze tegemoet kunnen komen aan al die behoeften van anderen. Ze hebben de neiging om zich af te wenden van hun eigen identiteit, omdat zij zich aanpassen aan wat anderen graag van hen willen.

  

Wat wil je nu écht vertellen?  

 Ik heb een bekende fashionist Serena Bute eens horen zeggen: ‘Ik maakte wat ik wilde dragen. Dat is vanzelfsprekend het hart van iedere succesvolle ondernemer. Kom je eigen behoeften tegemoet, en je voordat je het weet, maak je een authentieke verbinding met de behoeften van anderen“.

Het gaat hier niet over egoïstisch zijn, maar over het jezelf goed kennen. Eigenaarschap nemen over wat je beroert; leren om comfortabel te worden met het authentieke in jou. Leren om te gaan met je kwetsbaarheden. Jezelf toestaan je gaven en je zwaktes te omarmen en te delen met anderen. Dat zorgt voor een diepere connectie. Wanneer je vanuit je eigen kleur, jouw hart en ziel, je zaken aanpakt, dan ben je automatisch die inspiratiebron voor anderen. Dat kan er maar één doen zoals jij.

Waar het op neer komt is dat mensen ervoor kiezen om te investeren in een relatie met JOU. Mensen vertrouwen je. Die relatie is je nr 1 product van je onderneming of van welke rol je ook hebt.

Jouw identiteitswaarde laat zien, dat je zelf in je product, dienst, visie gelooft. Wanneer je waardeert wie je bent en wat je te bieden hebt, dan gaat dat naar buiten toe aanstekelijk werken. Degenen die jou zoeken, willen je hart zien.

 

Kraak de code van jouw identiteitswaarde

In deze workshop maak jij een stap voorwaarts in het kraken van de code van jouw identiteitswaarde. Het doel is dat wanneer je gaat omarmen waar je echt voor staat, en je daarmee vertrouwd wordt in je uitlatingen, je vanzelf mensen gaat aantrekken voor wie je iets kunt betekenen. 

Natuurlijk is het een proces. Maar door in beweging te blijven en na te jagen wat je op je hart hebt, word jij die inspiratiefactor!

  

Wat gaan we doen in deze workshop?

Heel simpel; je gaat bezig zijn met een aantal vragen, die jou meer zicht geven op jouw zelfbeeld. Nadenken over jezelf vanuit verschillende invalshoeken, zodat jouw verhaal steeds zichtbaarder wordt. Niet meer bezig zijn in je hoofd met wat anderen van jou op social media willen horen. Laat hen je hart horen.

Dat gaat jou in beweging zetten om nog meer tevoorschijn te komen. Mensen zijn op zoek naar jou en zijn bereid te investeren in jouw waarde.

Meld je via onderstaande knop aan: