Jeanine is een inspirerende professional. Veel meer dan een doorsnee coach. Ze vraagt door en komt tot de kern van je DNA.
Het heeft mij een nieuwe en hoopvolle kijk gegeven op wie ik ben en hoe ik dat kan uitstralen. Vooral haar bestemmingsgerichte aanpak, heeft mij diep geraakt.

Echt een aanrader!

 

 

Dorie Stegeman-Canters

Eigenaar, Atelier De Verbeelding

Met een kleurrijke kijk vol inspiratie, passie en authentieke nieuwsgierigheid, heeft Jeanine mij net dat duwtje in de goede richting gegeven. Voor het eerst sinds lange tijd en misschien zelfs wel voor het eerst ‘at all’, durf ik meer van mijzelf te laten zien. De kleur- en stijlanalyse hebben vervolgens die creativiteit eens flink wakker geschud. Ik voel me zekerder over wat bij mij past en waar ik als persoon in kan stralen.

Zonder dat iets is opgelegd en met alleen maar praktische handvatten en inspirerende ideeën, had ik vervolgens alle vrijheid om mijn eigen stijl te gaan ontdekken en heb ik ontdekt in welke omgeving ik het meest tot mijn recht kom. En ik kan het iedereen aanraden: het is een prachtige reis!

Danielle

HR Advisor

Het ‘High Class Branding Transformation Program’ liet mij mijn persoonlijke kracht ontdekken. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik voel nu wie ik echt ben en wat ik echt kan. Ik kan dit nu makkelijker naar buiten brengen en het laten zien. De aanpak van Jeanine is vriendelijk en duidelijk. Het klantencontact gaat makkelijker. Er wordt anders op mij gereageerd. Ik doe sneller zaken. Er wordt mij meer gegund.

Anita van de Wege

Business owner Cretio

Jeanine heeft mij goed op weg geholpen door haar professionele blik op mijn imago. Zowel persoonlijk als voor mijn praktijk heb ik nu goede ideeën die ik de komende periode ga uitwerken om zichtbaarder te worden. Op een heel prettige manier durft Jeanine scherpe vragen te stellen die mij erg aan het denken hebben gezet. Sinds het High Class Branding Transformation Program wat ik bij haar heb gedaan, heb ik nieuwe ideeën voor huisstijl maar ook beter zicht op the why (waarom doe ik wat ik doe). Ik zou het iedereen aanraden om bij Jeanine te komen voor (zakelijk) brandingadvies; zij brengt jouw kern en schoonheid naar boven zodat je meer kan gaan stralen. Ze ziet jou in je volle potentie en laat dat terugkomen in je uitstraling.

Kirsten Uytdenwilligen

Psycholoog en eigenaar, De Goede Strijd

Je bent echt goed in je vak. Vol passie en duidelijkheid kun jij het beste in mensen naar voren halen. Je bent een topper en wij zijn er zeker van dat jouw bedrijf ook vele andere leiders gaat inspireren.

Kleur communiceert en heeft mij in mijn kracht gezet. Dat heb ik goed gemerkt. Ik kende mijn kracht en kwaliteiten onvoldoende en daardoor zagen anderen dat ook niet in mij.

Er werd van alles van mij verwacht en onbewust ben ik daaraan gaan voldoen en ben ik mijzelf helemaal voorbij gegaan. Mijn sterke kwaliteiten, gaven en talenten werden daardoor onderbelicht. Met het programma zijn er kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren en van sommigen waar ik het bestaan van niet wist werden duidelijk. Ik durf zelfs te zeggen dat wanneer ik geweten had wie ik ben en wat ik te bieden heb, dat ik geen burn-out had hoeven te hebben.

Aan de hand van het persoonlijke assessment dat ik online heb ingevuld ben ik me meer bewust van de kwaliteiten die ik heb en hoe ik ze het beste zichtbaar kan maken.
Innerlijk en uiterlijk zijn nu in balans. Dank je wel Jeanine

Shandra Willemse

Coach

Jeanine is een inspirerende vrouw met visie… En dat spreekt mij erg aan! Enthousiast en gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht. Ze helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en deze vervolgens naar buiten toe uit te stralen. Ze geeft veel en wil mensen echt verder helpen. Zo heeft ze mij geholpen met presentatie tips, zodat ik in mijn videoblogs nog meer kan schitteren. Jeanine, dankjewel!

Lidwina Brusche van Briljant Marketing

Mond tot mond marketing expert, Filmmaker, Actrice, Schitterend TV

Jeanine ken ik als een integer en tegelijkertijd ook dynamisch persoon. Zij is voortdurend in ontwikkeling en inspireert haar omgeving en klanten. Ze is een fijne branding & image adviseur. Haar passie is om het beste uit ieder mens te halen. Of te wel, Branding the true you!! Ik heb met haar samen gewerkt en ik ben ook vaak bij haar voor advies geweest. Hier neemt zij goed de tijd voor, ze stopt niet voordat het werk echt kwalitatief en goed is afgeleverd. Je kunt ook verschillende soorten testen af laten nemen waar je veel over jezelf uit kunt halen. Als je bij haar vandaan komt, heb je weer meer ontdekt wat er echt in je zit en waar je voor mag gaan. Je ontdekt je verlangens, passie en kortom je krijgt er gewoon altijd weer helemaal zin in. Dank je wel Jeanine!!!!

Mirjam Grin

Interieurstylist, MG Zorg en Begeleiding

Ik heb bewustwording gekregen over mijn persoonlijk en zakelijk leven. Waar ligt mijn passie, wat weerhoudt mij er nu van om daar actief mee aan de slag te zijn. 
In een aantal persoonsgerichte gesprekken wordt uitgegaan van mijn persoonlijke dynamiek. 

Het meest heb ik geprofiteerd van alles op een rij zetten om te ontdekken wat mijn missie is en welke passies ik daaraan kan koppelen en hoe ik dat kan laten zien in mijn uitstraling. Dat gaf mij een goede richtlijn om betere keuzes te maken. Warm aanbevolen bij deze.

Richard Harting

Huisarts

In het gesprek dat ik met Jeanine had, kon ze precies haar vinger leggen op wat onderscheidend is aan mij. Een eye-opener die mij bevestigde in mijn bestemming.

Cees Bots

Importeur/distributeur modekleding en gastspreker, Heart Clinics

Op deze dag van de ondernemer wil ik mijn waardering voor je uitspreken.
Het bijgaande speldje symboliseert jouw gave en talent om mensen (waaronder ik) op een veelkleurige manier tot bloei te brengen. Dank je wel voor jouw ingezette power!

Mirjam Visser

Manager franchise onderneming

Ik wil je hartelijk danken voor de fantastische adviezen die je aan mij gegeven hebt. Ik weet nu hoe ik mijn persoonlijke uitstraling op een vitale manier kan laten zien. Ik vind dat je met veel passie en inlevingsvermogen het beste bij mij naar boven hebt gehaald. Wat een bijzondere ervaring is het, dat het dragen van de juiste kleur en kleding mij zo in mijn kracht kan zetten. Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb.

Joke Kleyweg

Eigenaar, Toolkids Kindercoaching

Ik ben me bewust geworden van wat ik momenteel uitstraal, maar ook hoe ik kan werken aan het imago dat ik wil uitstralen en hoe kleur daarin een belangrijke factor speelt. Jeanine is een sprankelende vrouw met veel know-how. Ze kan haar kennis én ervaring op een aansprekende manier over brengen en heeft persoonlijke aandacht voor ieder individu. Ik heb veel geleerd en ben geïnspireerd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van mijn eigen stijl en het imago dat ik wil overbrengen, afhankelijk van de setting en rol die ik heb. Zeker een aanrader om Jeanine in te schakelen als je meer tot je recht wil komen in de persoon die je bent! 

Luca Bruintjes-Haarsma

Content Specialist , International Justice Mission Nederland

It was somehow like being in a movie, being transformed more and more into the man I really am. Due to the High Class Branding Transformation Session I have a better presence and better effect on people I meet. I have open doors where there have been closed doors.

Matthias

HR manager of bank in Germany

Hoe kan het dat kleur je succesvol maakt. Kan dat dan? Ja, zeg ik volmondig. Dat heb ik onlangs geleerd bij Jeanine. Zij heeft mij, met haar Masterclass in laten zien dat onder andere door het dragen van de juiste kleuren je POWER uitstraalt. Dat matcht met wie je bent. En die POWER straalt weer uit naar mijn bedrijf. Die authenticiteit zorg voor meer omzet.

Nu was ik altijd al gek op kleuren maar in mijn kledingkast was het grotendeels zwart, makkelijk en veilig. Sinds een aantal weken draag ik de kleuren van mijn dynamiek en ik voél gewoon die krachtige overeenstemming. Dank Jeanine, dit is voor mij net dat zetje dat ik zo nodig had. Ik ga sprankelen, niet alleen van binnen maar ook van buiten. 

Pauline Bruil

Eigenaar Vastenthousiast

Vandaag de dag zijn er honderden Kleur & Image Consultants, maar geen één zo bijzonder als Jeanine. Zij kijkt niet alleen naar de kleuren an sich, maar ook naar andere uiterlijkheden én je innerlijk. Het complete plaatje dus en dat zie je terug in het eindresultaat 

Josine Droogendijk

Royaltykenner, journalist, schrijver, eigenaar van Modekoningin Maxima

Ik had al lang mijn dromen: ik wilde meer met mijn creativiteit doen, had al zoveel projecten op mijn netvlies staan en ik wilde het daadwerkelijk vorm gaan geven in mijn leven.

De High Class Branding sessies met Jeanine hebben me hierin bevestigd: hoog scorend op ‘originele ontwerper’ en ‘creatief denker’ kreeg ik taal voor wat er sluimerde in mij en zo kreeg ik steeds meer moed om mijn voeten in de klei te zetten en te zeggen: ik ga stappen zetten om het concreet te maken, het vorm te geven met de juiste persoonlijke uitstraling. En nu staat mijn missie in de wereld!
Janna Beek

Eigenaar BeekCome, B-Come.nl

Vanuit mijn positie heb ik te maken met verschillende partijen. Begrip voor mijn natuurlijke communicatiestijl en de daarbij behorende dynamiek en begrip voor die van anderen, heeft mij meer inzicht gegeven. Mijn personal brand staat nu als een huis. Deze bewustwording benut ik nu om mijzelf met gesprekspartners strategischer neer te zetten om mijn doelen effectiever te bereiken. Ook kan ik beter beoordelen wat er ter plekke nodig is in het contact. Voor iedere leider noodzakelijk om te weten.

H.v.H.

Defensie

Jeanine walks her talk. Ze doet een grootse belofte die ze volledig waarmaakt. In alles laat ze zien dat ze voor kwaliteit gaat en voor een totaalaanpak en dat ze zeer deskundig is. Jeanine laat je dieper kijken naar wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je een congruent imago kunt realiseren. Jeanine daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Ze geeft je concrete handvatten hoe je de beste versie van jezelf naar voren kunt brengen en er stralend uit kunt zien.  Het is een plezier om met haar te werken.

Marilou

Manager Business Development

Wat een verrassend imago-advies ontving ik van Jeanine na twee inspirerende branding sessies! Het was meer dan een technische analyse van kleur, figuur en stijl. Ik heb ook veel geleerd over mezelf, waar ik sta, wat ik wil en hoe kleuren daarbij kunnen helpen. Meer te weten over mijn drijfveren gaf verrassend inzicht in mijn sterke kanten en valkuilen. Na diverse tests kwam er een ‘powertype’ met een bepaalde kleur uit. Hierbij past een ‘balanstype’ met een andere kleur. Deze kleuren versterken elkaar letterlijk en figuurlijk. Dat klinkt zo in het kort een beetje cryptisch maar het is een heel duidelijk verhaal waar ik echt iets mee kan. Niet zweverig, maar glashelder en de spijker op zijn kop!

Agniet van de Peppel

Door de Brand Boosters met Jeanine heb ik een nieuwe vorm gevonden om vanuit mijn persoonlijke kracht te ondernemen. Een mooie ontwikkelreis met nieuwe inzichten en meerdere transformerende momenten. Jeanine is een warme persoonlijkheid, doorziet situaties scherp, is breed georiënteerd en coacht op meerdere niveaus tegelijkertijd. Ook de uitgebreide en persoonlijke brandingtips die ze na afloop van de sessies toestuurt zijn waardevol en pak ik er regelmatig weer bij. Door het traject heeft ze me helpen omdenken om op een effectievere manier met m’n ondernemerschap om te gaan.

Benjamin Hoddenbagh

Betekenis Marketeer, Personal Coach & Mentor, www.BenjaminHoddenbagh.nl

Jeanine heeft mij mijn aller grootste kracht onthult in zeer boeiende en verrijkende branding sessies. 
Een Vitale verbinder!
De grote bevestiging en beloning kreeg ik afgelopen week in mijn functioneringsgesprek; De directeur noemde mij de lijm in de organisatie.
Een mooier compliment kon ik niet bedenken, en dat is ook tevens een compliment aan het adres van Jeanine want zonder haar coaching was ik absoluut niet zo gegroeid.
Ik ben je zo dankbaar !

Blijde

Lerares

Ik heb mijzelf op een nieuwe manier weer ontdekt; ik kan nu veel meer omschrijven waar ik goed in ben en ik weet waar mijn valkuilen liggen. Ook heb ik ontdekt voor wat voor soort bedrijven ik graag werk. Ik weet hoe ik van toegevoegde waarde ben en hoe ik mezelf dus kan verkopen. Jeanine coacht op een vlotte manier, waarbij ze doelgericht werkt door mijn wens naar een verbreding van mijn werkveld te integreren in de coaching. Inmiddels zit ik nu op de ideale plek waar ik me verder kan ontwikkelen.

Gisa Groeneveld

Verzuim en Reïntegratie Specialist HR, Leger des Heils

Na 20+ jaar in de IT te hebben gewerkt vond ik het wel tijd voor een andere richting. Ik heb enkele jaren terug een burn-out gehad en ben sindsdien aan mezelf gaan werken. Steeds weer dezelfde frustraties, werkplekken en onbalans in werk/privé, dat moest anders kunnen.

Via via kreeg ik een tip over Jeanine en vanaf de intake ben ik dit avontuur aangegaan. Want zo ervaar ik het met Jeanine. Eerlijk, gedreven, een zeer goede luisteraar en it’s all about you! Ze blijft na het traject ook met je mee denken en dat heb ik nog maar weinig ervaren.

Het traject met Jeanine heeft inzichtelijk gemaakt waar mijn persoonlijke kracht en mijn valkuilen liggen. Maar het heeft me bovenal het gevoel gegeven dat ik zelf de regie heb over mijn leven. Een unieke samenvatting om verder op te bouwen. 

Peter

Ik heb Jeanine leren kennen als een hele enthousiaste en kundige vrouw die mij snel de juiste tips en tricks kon geven met betrekking tot mijn ontwikkeling en imagovraagstukken. Vanaf het eerste telefonische contact had ik al het idee dat ze mij goed begreep. Ik heb het High Class Branding Transformation Program met plezier doorlopen. Ik kan nu beter inschatten hoe mijn huidige impact en dynamiek werken. Mijn communicatiestijl is ook naar voren gekomen. Ik heb door de diverse tips mijn imago, zelfvertrouwen en geloofwaardige stijl verder ontwikkeld. Leuk om mijn persoonlijke en leiderschapsstijl meer uit te bouwen vanuit mijn innerlijk en uiterlijk. Mede dankzij de mooie Stijlgids kan ik nog meer inspiratie opdoen. Jeanine hartelijk dank voor je inspirerende en leuke manier van werken.

Debby Kolkman

Algemeen Directeur, Business Point De Vallei

De branding sessie met Jeanine helpt me enorm in de zoektocht naar wie ik ben en wat ik kan.  De sessie geeft me enorme handvatten om mezelf te positioneren in mijn ambities. Het geeft antwoorden op wat ik beter kan loslaten en waar ik me juist op mag focussen. Het geeft ook woorden aan ideeën die ik al had en het brengt me nog beter tot de kern van mijn potentie. De brandingsessie is een hele grote stap voorwaarts in mijn carrière.

Menzo Bomhof

Mechanical Engineer

Jeanine heeft zowel met haar professionaliteit, maar ook als prachtig mens mijn ‘ondergesneeuwde’ kwaliteiten weten te ontdooien. Het emotioneerde mij tijdens de branding sessie hoe zij mijn talenten, kwaliteiten en zelfvertrouwen naar boven wist te halen. De imagoadviezen heb ik meteen toegepast. Mede door de innerlijke groei na de brandcoaching en het toepassen van enkele van mijn topkleuren, heb ik meteen positieve reacties gekregen. De ingrediënten die ik van haar heb gekregen, zal ik steeds meer gaan toepassen. Ik zie deze brandcoaching als een enorme verrijking om in staat te zijn mijn doelen helder voor ogen te houden, zodat ik deze makkelijker kan realiseren.

Julia Haex

Ik was aangenaam verrast door de professionele en kundige aanpak van Jeanine. En wat is Jeanine een leuk mens! Wanneer ik vanaf nu een kledingstuk koop, heb ik geen twijfels meer. Ik kan veel gerichter zoeken. Ook voor mijn verschillende rollen. 

Jeanine heeft daarnaast veel kennis van make-up. Ze heeft een eigen make-uplijn ontwikkeld. Ik heb nu eindelijk make-up gevonden waarvan ik geen allergische reactie krijg en wat qua kleur ook nog bij mijn huid past.

Ik gun iedereen een advies van Jeanine.

Ilse Veltman

Contactlenzenspecialist

Jeanine weet waar ze het over heeft. Ze heeft me deskundig begeleid vanuit haar High Class Branding Transformation Program in het ontdekken van mijn talenten, drijfveren en mijn stijl van handelen. Ik weet nu wat mijn innerlijke drijfveren zijn, mijn kwaliteiten én welke kleuren daarbij horen. Ik heb Jeanine ervaren als een aardige en vakkundige vrouw, die écht belangstelling voor je heeft en je cheerleader is. De sessies met haar gaven me inzicht en energie, wat een steviger fundament gaf om aan mijn bedrijf verder te bouwen.

Merlijn Berkhout

Eigenaar, In Essentie Uitvaarten

Ik vond het een toffe branding sessie, waar veel energie uit los kwam. De inhoud heeft verhelderend gewerkt. ‘Bewustwording’ is het sleutelwoord; mijn drijfveren echt kennen en benoemen en niet alleen maar beleven. Hierdoor is het me al gelukt om een andere keuze te maken in een situatie. Ik waardeer je enorm in je professionele aanpak en daardoor kon ik me helemaal aan je ‘overgeven’. Ik ervoer een flow in de onderdelen die je aanraakte tijdens de sessie. De basis is gelegd om vanuit te vertrekken.

Inge Arends

Project Manager

Omdat ik de overstap wil maken naar een ander soort functie met meer verantwoordelijkheid heb ik bij Jeanine aangeklopt voor een Brand Coaching.

Mij sprak het aan dat Jeanine het overbrengen van kennis combineerde met een persoonsgerichte en intuïtieve aanpak.

Ook waardeerde ik Jeanine’s adviezen op het gebied van mijn imago. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van de kledingstijl die bij mijn persoonlijkheid en kwaliteiten past. Al met al heb ik de verwachting dat deze coaching mij zal helpen de functie te bemachtigen die ik voor ogen heb!

Wytske Bijlsma

Door de Brand Booster begrijp ik mezelf én mijn tegenstellingen beter. Weet nu ook dat ik anders over kan komen dan hoe ik werkelijk ben. Gelukkig sluit het aan bij mijn ideeën dat ik weer op zoek moet gaan naar een marketingfunctie en dat blijven combineren met mijn kunstenaarschap. Ik ga nu rustig rondkijken, mijn kennis bijspijkeren via boeken en webinars. Ik kan de teksten uit mijn profiel dat ik kreeg van je in de Brand Coaching heel goed verwerken in sollicitatiebrieven. Dus nogmaals, heel erg bedankt. Je hebt me enorm geholpen.

Angelique

Werken met Jeanine is jezelf een geweldig cadeau geven.
Na de 2 sessies weet ik wat de kleuren en kleding zijn die mij het meest laten stralen.
Ze geeft je het complete plaatje: Kleur-, Figuur- en Stijladvies, waardoor je er altijd op je best uit kunt zien.
Daarnaast is Jeanine een sprankelende persoonlijkheid die mij het gevoel van veiligheid geeft waardoor ik al haar kennis en kunde meteen kan toepassen.
Mensen zagen bij mij direct het verschil, doordat ik net even anders mijn make up deed, mijn kleding anders combineerde en de kracht van kleur heb leren inzetten.
Ik ontving direct reacties als: ‘Wat zie je er stralend uit’. En omdat ik geen twijfel meer heb over mijn looks, kom ik zelfverzekerder over en worden ook mijn kennis en kunde nog meer op waarde geschat.
Dit is een echte aanrader als je de volgende stap wilt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling: Discovering the True You!

Xandra Bakker

Counseler

Door de Personal Branding Premium heb ik mijn “nieuwe oude zelf” teruggevonden. Ik sta steviger in mijn schoenen en heb meer richting gekregen voor mijn bedrijf. Jeanine is betrokken en geeft eerlijke feedback. Ze laat je ervaren dat je binnenkant en je buitenkant allebei meedoen en je impact bepalen. 

Ivette van der Linden

Eigenaar, Ivette van der Linden