Wat mijn klanten over mij zeggen:

Je bent echt goed in je vak. Vol passie en duidelijkheid kun jij het beste in mensen naar voren halen. Je bent een topper en wij zijn er zeker van dat jouw bedrijf ook vele andere leiders gaat inspireren.

Kleur communiceert en heeft mij in mijn kracht gezet. Dat heb ik goed gemerkt. Ik kende mijn kracht en kwaliteiten onvoldoende en daardoor zagen anderen dat ook niet in mij.

Er werd van alles van mij verwacht en onbewust ben ik daaraan gaan voldoen en ben ik mijzelf helemaal voorbij gegaan. Mijn sterke kwaliteiten, gaven en talenten werden daardoor onderbelicht. Met het imagoprogramma zijn er kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren en van sommigen waar ik het bestaan van niet wist werden duidelijk.

Aan de hand van het persoonlijke assessment dat ik online heb ingevuld ben ik me meer bewust van de kwaliteiten die ik heb en hoe ik ze het beste zichtbaar kan maken.
Innerlijk en uiterlijk zijn nu in balans. Dank je wel Jeanine

Shandra Willemse

Office Manager van welzijnsorganisatie

Jeanine is een inspirerende vrouw met visie… En dat spreekt mij erg aan! Enthousiast en gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht. Ze helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en deze vervolgens naar buiten toe uit te stralen. Ze geeft veel en wil mensen echt verder helpen. Zo heeft ze mij geholpen met presentatie tips, zodat ik in mijn videoblogs nog meer kan schitteren. Jeanine, dankjewel!

Lidwina Brusche van Briljant Marketing

Mond tot mond marketing expert, Filmmaker, Actrice, Schitterend TV

Jeanine ken ik als een integer en tegelijkertijd ook dynamisch persoon. Zij is voortdurend in ontwikkeling en inspireert haar omgeving en klanten. Ze is een fijne branding & image adviseur. Haar passie is om het beste uit ieder mens te halen. Of te wel, Branding the true you!! Ik heb met haar samen gewerkt en ik ben ook vaak bij haar voor advies geweest. Hier neemt zij goed de tijd voor, ze stopt niet voordat het werk echt kwalitatief en goed is afgeleverd. Je kunt ook verschillende soorten testen af laten nemen waar je veel over jezelf uit kunt halen. Als je bij haar vandaan komt, heb je weer meer ontdekt wat er echt in je zit en waar je voor mag gaan. Je ontdekt je verlangens, passie en kortom je krijgt er gewoon altijd weer helemaal zin in. Dank je wel Jeanine!!!!

Mirjam Grin

Interieurstylist, MG Zorg en Begeleiding

De Imago Sessie is voor mij een goed hulpmiddel geweest voor een stuk bewustwording van mijn persoonlijk en zakelijk leven. Waar ligt mijn passie, wat weerhoudt mij er nu van om daar actief mee aan de slag te zijn. 
In een aantal persoonsgerichte gesprekken wordt uitgegaan van mijn persoonlijke dynamiek. 

Het meest heb ik geprofiteerd van alles op een rij zetten om te ontdekken wat mijn missie is en welke passies ik daaraan kan koppelen en hoe ik dat kan laten zien in mijn uitstraling. Dat gaf mij een goede richtlijn om betere keuzes te maken. Warm aanbevolen bij deze.

Richard Harting

Huisarts

In het gesprek dat ik met Jeanine had kon ze precies haar vinger leggen op hetgeen ik hier te doen heb. Een eye-opener die mij bevestigde in mijn bestemming.

Cees Bots

Importeur/distributeur modekleding en gastspreker, Heart Clinics

Op deze dag van de ondernemer (16 november 2018) wil ik mijn waardering voor je uitspreken.
Het bijgaande speldje symboliseert jouw gave en talent om mensen (waaronder ik) op een veelkleurige manier tot bloei te brengen. Dank je wel voor jouw ingezette power!

Mirjam Visser

Manager franchise onderneming

Ik wil je hartelijk danken voor de fantastische adviezen die je tijdens de Imago Sessie aan mij gegeven hebt. Ik weet nu hoe ik mijn persoonlijke uitstraling op een vitale manier kan laten zien. Ik vind dat je met veel passie en inlevingsvermogen het beste bij mij naar boven hebt gehaald. Wat een bijzondere ervaring is het, dat het dragen van de juiste kleur en kleding mij zo in mijn kracht kan zetten. Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb.

Joke Kleyweg

Eigenaar, Toolkids Kindercoaching

Ik ben me bewust geworden van wat ik momenteel uitstraal, maar ook hoe ik kan werken aan het imago dat ik wil uitstralen en hoe kleur daarin een belangrijke factor speelt. Jeanine is een sprankelende vrouw met veel know-how. Ze kan haar kennis én ervaring op een aansprekende manier over brengen en heeft persoonlijke aandacht voor ieder individu. Ik heb veel geleerd en ben geïnspireerd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van mijn eigen stijl en het imago dat ik wil overbrengen, afhankelijk van de setting en rol die ik heb. Zeker een aanrader om Jeanine in te schakelen als je meer tot je recht wil komen in de persoon die je bent! 

Luca Bruintjes-Haarsma

Event en Scholingscoördinator