Jeanine is een inspirerende professional. Veel meer dan een doorsnee brandingconsultant. Ze vraagt door en komt tot de kern van je DNA.
Het heeft mij een nieuwe en hoopvolle kijk gegeven op wie ik ben en hoe ik dat kan uitstralen. Vooral haar bestemmingsgerichte aanpak, heeft mij diep geraakt.

Echt een aanrader!

Dorie Stegeman-Canters

Eigenaar, Atelier De Verbeelding

Met een kleurrijke kijk vol inspiratie, passie en authentieke nieuwsgierigheid, heeft Jeanine mij net dat duwtje in de goede richting gegeven. Voor het eerst sinds lange tijd en misschien zelfs wel voor het eerst ‘at all’, durf ik meer van mijzelf te laten zien. De kleur- en stijlanalyse hebben vervolgens die creativiteit eens flink wakker geschud. Ik voel me zekerder over wat bij mij past en waar ik als persoon in kan stralen.

Zonder dat iets is opgelegd en met alleen maar praktische handvatten en inspirerende ideeën, had ik vervolgens alle vrijheid om mijn eigen stijl te gaan ontdekken en heb ik ontdekt in welke omgeving ik het meest tot mijn recht kom. En ik kan het iedereen aanraden: het is een prachtige reis!

Danielle

HR Advisor

Het ‘High Class Branding Transformation Program’ liet mij mijn persoonlijke kracht ontdekken. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik voel nu wie ik echt ben en wat ik echt kan. Ik kan dit nu makkelijker naar buiten brengen en het laten zien. De aanpak van Jeanine is vriendelijk en duidelijk. Het klantencontact gaat makkelijker. Er wordt anders op mij gereageerd. Ik doe sneller zaken. Er wordt mij meer gegund.

Anita van de Wege

Business owner Cretio

Jeanine heeft mij goed op weg geholpen door haar professionele blik op mijn imago. Zowel persoonlijk als voor mijn praktijk heb ik nu goede ideeën die ik de komende periode ga uitwerken om zichtbaarder te worden. Op een heel prettige manier durft Jeanine scherpe vragen te stellen die mij erg aan het denken hebben gezet. Sinds het High Class Branding Transformation Program wat ik bij haar heb gedaan, heb ik nieuwe ideeën voor huisstijl maar ook beter zicht op the why (waarom doe ik wat ik doe). Ik zou het iedereen aanraden om bij Jeanine te komen voor (zakelijk) high class brandingadvies; zij brengt jouw kern en schoonheid naar boven zodat je meer kan gaan stralen. Ze ziet jou in je volle potentie en laat dat terugkomen in je uitstraling.

Kirsten Uytdenwilligen

Psycholoog en eigenaar, De Goede Strijd

Je bent echt goed in je vak. Vol passie en duidelijkheid kun jij het beste in mensen naar voren halen. Je bent een topper en wij zijn er zeker van dat jouw bedrijf ook vele andere leiders gaat inspireren.

Kleur communiceert en heeft mij in mijn kracht gezet. Dat heb ik goed gemerkt. Ik kende mijn kracht en kwaliteiten onvoldoende en daardoor zagen anderen dat ook niet in mij.

Er werd van alles van mij verwacht en onbewust ben ik daaraan gaan voldoen en ben ik mijzelf helemaal voorbij gegaan. Mijn sterke kwaliteiten, gaven en talenten werden daardoor onderbelicht. Met het programma zijn er kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren en van sommigen waar ik het bestaan van niet wist werden duidelijk. Ik durf zelfs te zeggen dat wanneer ik geweten had wie ik ben en wat ik te bieden heb, dat ik geen burn-out had hoeven te hebben.

Aan de hand van het persoonlijke assessment dat ik online heb ingevuld ben ik me meer bewust van de kwaliteiten die ik heb en hoe ik ze het beste zichtbaar kan maken.
Innerlijk en uiterlijk zijn nu in balans. Dank je wel Jeanine

Shandra Willemse

Coach

Jeanine is een inspirerende vrouw met visie… En dat spreekt mij erg aan! Enthousiast en gepassioneerd zet ze mensen in hun kracht. Ze helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en deze vervolgens naar buiten toe uit te stralen. Ze geeft veel en wil mensen echt verder helpen. Zo heeft ze mij geholpen met presentatie tips, zodat ik in mijn videoblogs nog meer kan schitteren. Jeanine, dankjewel!

Lidwina Brusche van Briljant Marketing

Mond tot mond marketing expert, Filmmaker, Actrice, Schitterend TV

Jeanine ken ik als een integer en tegelijkertijd ook dynamisch persoon. Zij is voortdurend in ontwikkeling en inspireert haar omgeving en klanten. Ze is een fijne branding & image adviseur. Haar passie is om het beste uit ieder mens te halen. Of te wel, Branding the true you!! Ik heb met haar samen gewerkt en ik ben ook vaak bij haar voor advies geweest. Hier neemt zij goed de tijd voor, ze stopt niet voordat het werk echt kwalitatief en goed is afgeleverd. Je kunt ook verschillende soorten testen af laten nemen waar je veel over jezelf uit kunt halen. Als je bij haar vandaan komt, heb je weer meer ontdekt wat er echt in je zit en waar je voor mag gaan. Je ontdekt je verlangens, passie en kortom je krijgt er gewoon altijd weer helemaal zin in. Dank je wel Jeanine!!!!

Mirjam Grin

Interieurstylist, MG Zorg en Begeleiding

Ik heb bewustwording gekregen over mijn persoonlijk en zakelijk leven. Waar ligt mijn passie, wat weerhoudt mij er nu van om daar actief mee aan de slag te zijn. 
In een aantal persoonsgerichte gesprekken wordt uitgegaan van mijn persoonlijke dynamiek. 

Het meest heb ik geprofiteerd van alles op een rij zetten om te ontdekken wat mijn missie is en welke passies ik daaraan kan koppelen en hoe ik dat kan laten zien in mijn uitstraling. Dat gaf mij een goede richtlijn om betere keuzes te maken. Warm aanbevolen bij deze.

Richard Harting

Huisarts

In het gesprek dat ik met Jeanine had, kon ze precies haar vinger leggen op hetgeen ik hier te doen heb. Een eye-opener die mij bevestigde in mijn bestemming.

Cees Bots

Importeur/distributeur modekleding en gastspreker, Heart Clinics

Op deze dag van de ondernemer wil ik mijn waardering voor je uitspreken.
Het bijgaande speldje symboliseert jouw gave en talent om mensen (waaronder ik) op een veelkleurige manier tot bloei te brengen. Dank je wel voor jouw ingezette power!

Mirjam Visser

Manager franchise onderneming

Ik wil je hartelijk danken voor de fantastische adviezen die je aan mij gegeven hebt. Ik weet nu hoe ik mijn persoonlijke uitstraling op een vitale manier kan laten zien. Ik vind dat je met veel passie en inlevingsvermogen het beste bij mij naar boven hebt gehaald. Wat een bijzondere ervaring is het, dat het dragen van de juiste kleur en kleding mij zo in mijn kracht kan zetten. Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb.

Joke Kleyweg

Eigenaar, Toolkids Kindercoaching

Ik ben me bewust geworden van wat ik momenteel uitstraal, maar ook hoe ik kan werken aan het imago dat ik wil uitstralen en hoe kleur daarin een belangrijke factor speelt. Jeanine is een sprankelende vrouw met veel know-how. Ze kan haar kennis én ervaring op een aansprekende manier over brengen en heeft persoonlijke aandacht voor ieder individu. Ik heb veel geleerd en ben geïnspireerd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van mijn eigen stijl en het imago dat ik wil overbrengen, afhankelijk van de setting en rol die ik heb. Zeker een aanrader om Jeanine in te schakelen als je meer tot je recht wil komen in de persoon die je bent! 

Luca Bruintjes-Haarsma

Event en Scholingscoördinator

It was somehow like being in a movie, being transformed more and more into the man I really am. Due to the Branding Session I have a better presence and better effect on people I meet. I have open doors where there have been closed doors.

Matthias

HR manager of bank in Germany

Hoe kan het dat kleur je succesvol maakt. Kan dat dan? Ja, zeg ik volmondig. Dat heb ik onlangs geleerd bij Jeanine. Zij heeft mij, met haar Masterclass Personal Branding in laten zien dat onder andere door het dragen van de juiste kleuren je POWER uitstraalt. Dat matcht met wie je bent. En die POWER straalt weer uit naar mijn bedrijf. Die authenticiteit zorg voor meer omzet.

Nu was ik altijd al gek op kleuren maar in mijn kledingkast was het grotendeels zwart, makkelijk en veilig. Sinds een aantal weken draag ik de kleuren van mijn dynamiek en ik voél gewoon die krachtige overeenstemming. Dank Jeanine, dit is voor mij net dat zetje dat ik zo nodig had. Ik ga sprankelen, niet alleen van binnen maar ook van buiten. 

Pauline Bruil

Eigenaar Vastenthousiast

Vandaag de dag zijn er honderden Kleur & Image Consultants, maar geen één zo bijzonder als Jeanine. Zij kijkt niet alleen naar de kleuren an sich, maar ook naar andere uiterlijkheden én je innerlijk. Het complete plaatje dus en dat zie je terug in het eindresultaat 

Josine Droogendijk

Royaltykenner, journalist, schrijver, eigenaar van Modekoningin Maxima

Ik had al lang mijn dromen: ik wilde meer met mijn creativiteit doen, had al zoveel projecten op mijn netvlies staan en ik wilde het daadwerkelijk vorm gaan geven in mijn leven.

De brandingsessies met Jeanine hebben me hierin bevestigd: hoog scorend op ‘originele ontwerper’ en ‘creatief denker’ kreeg ik taal voor wat er sluimerde in mij en zo kreeg ik steeds meer moed om mijn voeten in de klei te zetten en te zeggen: ik ga stappen zetten om het concreet te maken, het vorm te geven met de juiste persoonlijke uitstraling. En nu staat mijn missie in de wereld!
Janna Beek

Eigenaar BeekCome, B-Come.nl

Vanuit mijn positie heb ik te maken met verschillende partijen. Begrip voor mijn natuurlijke communicatiestijl en de daarbij behorende dynamiek en begrip voor die van anderen, heeft mij meer inzicht gegeven. Deze bewustwording benut ik nu om mijzelf met gesprekspartners strategischer neer te zetten om mijn doelen effectiever te bereiken. Ook kan ik beter beoordelen wat er ter plekke nodig is in het contact. Voor iedere leider noodzakelijk om te weten.

H.v.H.

Defensie