‘Your Potential in Action’ –
Jeanine van Varik

In het kort:
Ik ben Jeanine van Varik, Branding & Image Consultant, Kleurexpert en Career, Team & Talent Builder. Sinds 2007 houd ik mij bezig met imago; het beeld dat anderen van je hebben. Ik ontdekte dat je hierop invloed kunt uitoefenen; dat je met de juiste imagostrategieën het beeld van jezelf kunt modelleren in lijn met je toegevoegde waarde. Wanneer je de juiste imagostrategieën toepast, krijg je onmiddellijk vertrouwen en geloofwaardigheid. Dit is de basis van het succes in je werk en in je persoonlijk leven. Wanneer men in één ogenblik laat zien wat je waard bent, doe je makkelijker zaken. Je krijgt het voordeel van de twijfel nog voordat je je mond opendoet. 
Ik ben ontwikkelaar van het merk ‘High Class Branding’. High Class staat voor kwaliteit, waardigheid en diepgang, op zo’n manier dat je verschijning vertrouwen en geloofwaardigheid opwekt bij anderen. Het doel is dan altijd eerst helder te hebben wat de persoonlijke visie is en daarop verder het imago uit te bouwen. Dat zorgt ervoor dat anderen snel overtuigd worden om met je samen te werken. De imagoprincipes werken ook om gewoonweg lekkerder in je vel te zitten.
Mocht je geïnteresseerd zijn om jouw imago vóór jouw te laten spreken met een ‘High Class Brand’, dan ga ik graag met je in gesprek over jouw mogelijkheden.

 

Wanneer je geïnteresseerd bent in mijn website, dan herken je je waarschijnlijk hierin:
Je staat bewust in het leven en je wilt floreren in de omgeving waarin jij werkt en/of waar jij een betekenisvolle rol in hebt. Je wilt graag vanuit je rol van invloed zijn.

Daar waar alles om je heen constant verandert, ben jij degene die standvastig navigeert naar je doelen toe. Wendbaar ben je je zaken aan het organiseren zonder je focus te verliezen.
Succesvol zijn in wat je doet met een ‘High Class Brand®’ dat laat zien waar je voor staat. Eenduidig zijn in je verbale en non-verbale boodschap. Scherp inzetten zonder tijdverspilling. Je wilt namelijk je kostbare tijd ook met je dierbaren doorbrengen. 


Graag leef en werk je vanuit:

N  Helderheid over wie je bent, wat je drijft, wat je onderscheidt. Waar jij voor staat.

N  Vanuit visie bepaal je de richting van jouw leven. Jouw visie heeft impact op alle keuzes die je maakt

N  Het geloven in deze visie is wat je nodig hebt om voluit in beweging te komen, je grenzen te verleggen en volop impact te maken. Jouw High Class Brand® gaat jou daarbij helpen. 

 

Maar er lijkt iets onduidelijk te zijn. Klopt dat?

Je hebt het idee dat er niet alles uitkomt, wat er van binnen in je zit. Laat staan om dat zichtbaar te maken. Je verlangt naar een ‘ Persoonlijk Merk’ die op een geloofwaardige en respectvolle manier laat zien waar jij voor staat. Maar zoals het nu is, ga je (net) niet helemaal voluit.

Je weet dat er ruimte is om voor meer klanten, meer financiële middelen om je doelen te bereiken, meer dynamiek om anderen te inspireren. Je hebt het in je. Kortom, meer helderheid is nodig om vanuit zelfvertrouwen je impact te maken

 Geen middelmatig imago


Je voelt dat er meer ruimte is om je visie zichtbaar te maken en hierop te handelen. En je weet niet precies hoe.

Je hebt teveel tijd en geld besteed om een imago te creëren die tegemoet komt aan wat je wil uitstralen. En nog steeds voldoet het daar niet aan.

Je neemt namelijk geen genoegen met een middelmatige uitstraling. Je weet dat er meer is.

Het gaat namelijk niet alleen over ‘branding’, maar over jouw ‘klasse mindset’. Deze is bepalend voor jouw High Class Brand®, waarmee je jouw missie volop in de wereld zet. 

 

Jouw Essentie Herkend aan jouw True You Brand

 

Ik herken het bovenstaande

Vertrek bij werkgever

Sinds 2007 werk ik als Branding & Image Consultant. Daarvoor heb ik 14 jaar in de zakelijke dienstverlening in het binnen- en buitenland gewerkt. Ik merkte dat ik vastliep in het stramien van mijn werk. Ik kon mijn ideeën, visie en hoog sensitiviteit niet kwijt. Ik besloot voor mezelf te beginnen.

Nieuwe visie 

Toen ik ontdekte waar ik goed in was (mensen motiveren hun potentieel aan te spreken en dat op een aantrekkelijke manier tevoorschijn brengen), richtte ik me op personal branding. Mijn kernwaarde is dat ik graag op vernieuwende manieren verbinding leg met mensen en hun mogelijkheden. Van hieruit ga ik op zoek wat hen bezig houdt en hoe zij dat kunnen laten zien met een congruent imago. Volgens mijn klanten doe ik dat op een manier die verhelderend, activerend en enthousiast is.

Wow, de uitwerking van een High Class Brand®

Vanuit mijn interesse in personal branding ben ik de opleiding gestart en heb ik mezelf eerst onder handen genomen. Wat een vrijheid om te weten hoe ik de dynamiek van kleur, contrast en vorm kan afstemmen op mijn eigen persoonlijke dynamiek, op mijn persoonlijke visie en op mijn omgeving. Wat een bijzonderheid om te leren communiceren vanuit congruentie. De buitenkant die samenwerkt met de binnenkant en andersom. Ik ontdekte dat ik makkelijker prioriteiten kon stellen. Mijn boodschap werd authentieker en ik kwam sneller in verbinding met anderen. Met je High Class Brand® ben je in staat om betere keuzes te maken. Hierdoor ontdekte ik dat in het algemeen iedereen de regie kan krijgen over zijn eigen leven door het effect van zijn of haar ‘High Class Brand®’.

Loopbaan en Talent Coach

Als opgeleid loopbaan- en talent coach leg ik makkelijk verbindingen met de passies, gaven, talenten en ervaringen van mensen met het oog op hun positie op de arbeidsmarkt. Ik werk volgens de richtlijnen van Noloc en Nobco. Ik ervaarde het als een noodzaak me te bekwamen op dit gebied, aangezien ik missiegericht werk. Mijn cliënten willen natuurlijk het liefst leven en werken vanuit hun passie. Veel van mijn Brand Coachings hebben te maken met hoe mijn cliënt zichzelf het beste op de markt positioneert.

Klasse mindset

Iedereen heeft zijn reputatie zelf in de hand. Dit vereist een klasse mindset. Ik ging begrijpen waarom veel leiders en professionals op dit gebied onwetend zijn. Hierdoor laten ze teveel van zichzelf op de plank liggen en benutten zij hun potentieel niet. Hierdoor komen anderen aan wie zij leiding geven tekort.

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om vanuit hun visie met hun ‘High Class Brand’ hun verschil te maken.  Mijn workshops, spreekbeurten, seminars en via blogs dragen daartoe bij. Mijn één op één programma “High Class Branding® Transformation’ omvat het complete arsenaal voor het creëren van jouw High Class Brand.   

  

 

 

Ik ben me er nu bewust van wat ik te bieden heb. Ik weet hier scherp op in te zetten en mijn uitstraling erop af te stemmen, zodat ik mijn doelen effectiever bereik.  Ik maak nu ook betere keuzes, want ik laat nu zién waar ik voor sta. Innerlijk en uiterlijk zijn nu in balans! Hierdoor ben ik beter in staat om van betekenis te zijn en mijn impact te maken.

Shandra Willemse

Coach

Jij kunt het waarmaken met jouw High Class Brand

Jeanine van Varik

Ik help ambitieuze professionals, zoals jij, die weten dat er meer in hen zit dan dat ze laten zien, met het verkrijgen van een ‘High Class Brand’. Hiermee kunnen ze bereiken wat ze willen in hun (werkzame) leven en kunnen daardoor anderen volop tot inspiratie zijn. 

Ontdek je kracht, en zet jezelf neer als een sterk merk, jouw High Class Brand® en maak je impact.

Maak je visie waar
Het is mijn missie jou helderheid te verschaffen over wat je motiveert, zodat je met je High Class Brand®, vanuit rust en focus moeiteloos jouw visie waarmaakt. In een omgeving waar jouw dynamiek thuis hoort, waar je jouw energie en visie kwijt kunt. 

De waarde van beeldvorming
Helaas zoemen maar weinig coaches in op de waarde van beeldvorming. Terwijl op basis van beeld binnen luttele seconden beslissingen over jou worden genomen. Beeld wordt op het onbewuste niveau waargenomen en hier vertoeft de rede niet. 

Deze website wil je helpen
Alles op deze website is erop gericht om jou verder vooruit te helpen in de rol die je hebt met een imago die klasse uitstraalt. Mijn High Class Branding® Transformation Model maakt het in een oogopslag duidelijk. De basis van hoe jij gezien wil worden. 

.. –  PAK HET GOEDE ER VOOR JOU UIT

   Wil je graag weten welke technieken ervoor zorgen hoe jij met jouw uitstraling beter kunt overtuigen?  Wil je op een toegankelijke manier kennismaken met ‘De 7 Imagostrategieën®’ en zelf beoordelen hoe je dat kunt gaan toepassen? Bezoek dan mijn Event Time2Brand.
Of….. regel een gezelschap van minimaal 10 personen en ik geef deze workshop voor jou en je gasten op jouw locatie. Je betaalt als facilitator vanzelfsprekend niet voor de workshop, omdat jij deze host op jouw (zakelijke) locatie. Jouw netwerk betaalt voor deze workshop de helft van het normale tarief.

  Heb je binnenkort een performance, waarin je vanuit je vakgebied voor deze situatie een geloofwaardige uitstraling tot uitdrukking wil laten komen? Heb je weinig tijd? Dan kun je alvast vooruit met één van mijn VIP-diensten: Boek mijn VIP Kleuranalyse.

   Je hebt (sinds kort) een verantwoordelijke positie en daarmee is je invloed groot/groter geworden. De behoefte om aan te scherpen is meer dan ooit. Er komt veel op je af. Je weet dat je impact groter is dan dat je nu laat zien. Een ‘High Class Brand’ laat zien waar jij voor staat; namelijk je bent een professional in je vakgebied die ten alle tijde serieus genomen moet worden om in je huidige positie je talenten en je ervaring optimaal te kunnen benutten. Afgestemd zijn op je context, het ontplooien van initiatieven en je daden bij je woord voegen is waar het nu om gaat. Zelfvertrouwen hebben en laten zien is noodzakelijk om te bereiking wat er in zit. Hier gaat het om jouw ‘klasse mindset’. Het ‘High Class Branding® Transformation Program’ zal je verrassende inzichten geven met een blijvend resultaat. Het wordt vanzelfsprekend de impact te maken die wilt maken. Je toekomst verandert. Voor een intakegesprek kun je contact met me opnemen.

   Heb je een team en je ervaart dat er meer ruimte is om op volle toeren vooruit te gaan. Boek dan mijn Teambuildingsessie.

   In mijn blogs kun je tips vinden uit de praktijk die jou meer overtuigingskracht geven.

   Versterk je elegantie met de Statement Make-up by Jeanine van Varik®. Deze compacte make-uplijn heb ik uit noodzaak in de wereld gezet. Er was nog geen samengesteld make-uppakket met universele kleuren beschikbaar, waarvan elke kleur de natuurlijke elegantie van iedere vrouw versterkt. Gun jezelf de kans kennis te maken met de statement make-up en maak een afspraak voor een gratis test-uurtje. Dan gaan we samen voor de spiegel het effect beleven van jouw upgrade in mijn studio. Je zult verwonderd zijn.

   Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de pop-up van deze website. Dan heb ik automatisch je toestemming.

   Ik ben bezig met het creëren van andere producten die jou helpen nog meer impact te krijgen in jouw invloedssfeer.