WORKSHOP Time2Brand (Yourself)

Unieke workshop waarin je kennismaakt met

 De Imagostrategieën®
die jouw overtuigingskracht vergroten!

  Eerstvolgende workshop:
Wanneer: vrijdagochtend 8 nov 2019
Locatie: Cultura Ede
Tarief:  € 97 ex BTW p/p

(Workshop ook door jou te hosten in je netwerk op jouw locatie. Check de interessante condities voor jou zelf en voor jouw netwerk door mij te mailen)

 

Het is tijd voor jouw High Class uitstraling

Wist je dat mensen binnen enkele seconden beslissingen maken over hoe aantrekkelijk, bekwaam en succesvol je bent?

En ben je op de hoogte dat er slimme imagostrategieën bestaan waarmee jij op integere wijze het beste van jezelf laat zien terwijl je dicht bij jezelf blijft? 

En weet je dat het mogelijk is dat je jouw uitstraling kan afstemmen op de dynamiek (drijfveren, behoeften) van je doelgroep (prospects, klanten, collega’s, netwerk)?  Dan kom je makkelijker met hen in verbinding.

Iedereen kan het leren. Maak kennis met De 7 Imagostrategieën® en hoe deze in de praktijk toe te passen zodat jij de High Class uitstraling krijgt die je verdient.

Zorg dat je mensen raakt met jouw boodschap en laat hen jouw klasse meteen waarnemen, zodat ze de juiste beslissing over jou maken.

Wie is Jeanine van Varik

Sinds 2007 werk ik als branding & Imageconsultant. Daarvoor heb ik 14 jaar in de zakelijke dienstverlening in het binnen- en buitenland gewerkt. Ik merkte dat ik vastliep in het stramien van mijn werk. Ik kon mijn ideeën niet kwijt, Toen besloot ik voor mijzelf te beginnen.

Bedrijfsleven
In het bedrijfsleven ontdekte ik dat veel mensen onzeker zijn over hun presentatie. Ze zitten daardoor niet lekker in hun vel en blijven onnodig in de luwte. Hierdoor kunnen zij zichzelf niet optimaal profileren, terwijl zij het verlangen hebben dit wel willen.

Vanuit mijn studie ‘Personal Branding’ heb ik de imagostrategieën op mijzelf toegepast. Deze doen een beroep op wie ik ben en op wat ik te bieden ben en hoe ik dat zichtbaar kan maken.

Persoonlijk leven
Er ging een wereld voor me open. Ik kreeg moed en daardoor zelfvertrouwen om te doen waar ik voor stond. Deuren gingen open en ik kreeg meer opdrachten. 

Ik ontving complimenten over dat ik echt liet zién waar ik over sprak. Ik ervaarde dat de echte Jeanine tot uitdrukking kwam. Alleen al door de kleuren die ik ging dragen, ging ik rechter op lopen.

Ik ontdekte dat een klasse imago een beroep doet op wie de persoon is.  

De 7 Imagostrategieën®
Ik deed onderzoek naar de formule die ten alle tijde de High Class uitstraling laat zien. Van daaruit zijn De 7 Imagostrategieën® ontstaan. 

Missiegericht
Als mijn klanten de 7 Imagostrategieën® in de praktijk toepassen blijkt dat dit hen de boost geeft voor hun persoonlijke en zakelijke groei. In combinatie met mijn communicatietechnieken en persoonlijkheidstesten vanuit mijn High Class Branding Program geeft hen dat zelfs inzicht op het niveau van het uitleven van hun missie. 

Jouw buiten- en binnenkant spreken ieder hun eigen taal

Je doet je mond open om te spreken, maar ook jouw uitstraling heeft een eigen taal. Om op integere wijze overtuigend en high class over te komen hebben beide dezelfde taal te spreken zodat je onvergetelijk wordt. Op die manier word je serieuzer genomen en je boodschap komt sneller aan.

De 7 Imagostrategieën®

Tijdens deze Time2Brand Workshop leer jij De 7 Imagostrategieën® die jouw persoonlijke en professionele rol versterken en je de High Class uitstraling geven waar je naar verlangt. Deze imagostrategieën maken deel uit van het High Class Branding Transformation Program. 

Deze unieke workshop geeft jou de inzichten om jouw High Class waarde (nog meer) zichtbaar te maken. Dit betekent jezelf naar het volgende niveau tillen met een krachtige profilering.

Wanneer je er goed uitziet, dan beoordeelt men jou ook als goed” –
Robert Cialdini (hoogleraar psychologie en marketing)


Dat mensen elkaar beoordelen op hun imago (hoe ze overkomen) is natuurlijk niet eerlijk. Maar het is helaas wel wat er gebeurt.
Er zijn vele studies gedaan die dat bevestigd hebben. Zelfs de meest sympathieke mensen beoordelen anderen op wat zij uitstralen.

Let op! 

Wat de Time2Brand workshop bijzonder maakt is dit: Veel van wat ik je leer over imago in deze workshop gaat in tegen de gevestigde leer. Het gaat namelijk om veel meer dan kleuren en kleding.  

De meeste informatie daarover noem ik ‘old school’.  Ik daag je hierbij uit om die tegenstrijdige geluiden van mij tot je te nemen zodat jij jezelf voortaan High Class profileert en anderen gemakkelijker overtuigt. 

Stijl hebben in plaats van stylish zijn

Het gaat hier niet om ‘stylish’ zijn vanuit de trends, maar om ‘stijl hebben’. Het neerzetten van jouw ‘High Class’ statement.

Het gaat om de principes van een tijdloze stijl die voortdurend de kracht uitstralen van jouw aantrekkelijkheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid.

Wanneer mensen met jou in contact komen, ervaren ze dat je hen ook zo ziet. Ze nemen jou serieus, want zij voelen zich door jou serieus genomen.

Het belangrijkste is jezelf deze vraag te stellen:

‘Maak ik iedere dag die onvergetelijke indruk op mijn doelgroep, werknemers, klanten, collega’s?’
Wanneer je dit in de praktijk brengt, leer je je potentie aan te spreken en maak je jouw unieke verschil.

“Jeanine heeft een scherp oog” – Sandy Dumont, The Image Architect 


Wil je graag

N Weten welke kleuren jouw overtuigingskracht versterken 

N  Inzicht krijgen in technieken die je er aantrekkelijk, bekwaam, stijlvol en succesvol uit laten zien voor een eerste High Class indruk en High Class vervolgindrukken

N Oog krijgen voor de psychologische uitstraling van kleuren, zodat je deze kunt inzetten om makkelijker te overtuigen

N Ontdekken of jouw huidige uitstraling authentiek overeenkomt met de kwaliteiten die je echt wilt uitstralen  

 

Wat deelnemers zeggen

Jeanine heeft in één blik duidelijk wat je communiceert door middel van hoe je je presenteert en de kleuren die je draagt.

Marianne Canters

Eigenaar, Teksgericht.nl

Jeanine geeft woorden aan mijn drijfveren en vertaalt hoe ik dat kan laten zien in mijn uitstraling. 

Anne

De Imagostrategieën® hebben mijn kansen vergroot op de arbeidsmarkt. Ik heb vrij snel een baan gevonden die helemaal bij mij past.

Maaike

Ik geef Jeanine een dikke top 10 voor haar brandingadviezen. Echt een aanrader.

Margaretha

Eigenaar, Brandlezz

Heel inspirerend! Jeanine is heel duidelijk en krachtig en kan in een korte tijd veel naar voren brengen, waardoor ik mijn waarde ontdekt heb.

Ellen

De workshop is een aanrader voor iedereen. Voor mezelf pas ik nu het volgende toe: Zie er ALTIJD High Class uit.
Haha, zelfs bij tennis pas ik de kleuren toe en bijpassende lipstick. Werd meteen door iedereen opgemerkt. Je komt wel BINNEN. 
Greet

Voor wie
 

N Je wilt de juiste type klanten aantrekken voor jouw waardevolle kennis, gaven en talenten die er goed voor betalen

N  Je wilt weten hoe jij jouw kwaliteiten meer naar buiten kan laten komen in je persoonlijke presentatie, zodat jij uit de luwte komt en beter op waarde geschat wordt

N Je wilt weten welke principes ervoor zorgen dat je een klasse uitstraling kunt creëren 

N Je wilt grip op jouw imago om de juiste reacties te krijgen van de mensen om je heen; je wilt gezien én gehoord worden.  Hierdoor groei je makkelijker door in je bedrijf, ben je klaar voor die toppositie die zo bij je past, krijg je beter betalende klanten, waardoor je meer tijd voor familiezaken over houdt, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt of ben je meer van invloed in de betekenisvolle rol die je hebt. 

Veelgestelde vragen

Heb ik wel High Class?

Absoluut!! Het feit dat je hier al bent en dit leest, laat zien waar je verlangens naar uitgaan en dat het mogelijk is. Het gaat er niet om om perfect te zijn. Dat is niemand.

Waar het omgaat is dat je bij jezelf de mogelijkheden die je in je hebt, gaat herkennen en benutten en tot uitdrukking laat brengen. Dan kun jij optimaal van invloed zijn en je doelen behalen.

Dat kan alleen wanneer je je in jezelf verdiept. Daar is nieuwsgierigheid en wilskracht voor nodig. Het is een ongoing proces. Naarmate je innerlijk groeit en je dat aan de buitenkant laat zien, dan groei je sneller verder. Mensen reageren namelijk op de dynamiek van je High Class uitstraling.

Daarom vind ik het belangrijk, dat je laat zien wat je in huis hebt. Een High Class Brand vertegenwoordigt de beste versie van jezelf.

In hoeverre heeft Robert Cialdini te maken met De 7 Imagostrategieën®?

Robert B. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing aan Arizona State University en geldt wereldwijd als dé autoriteit op het gebied van beïnvloeding. Van zijn boek ‘Invloed’ werden wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Zijn boek ‘De kracht van timing’ is daarna verschenen en voegt een nieuwe cruciale dimensie toe aan het proces van overtuigen, die ervoor zorgt dat je invloed blijvend is.

In beide boeken behandelt Cialdini onder andere de krachtige beïnvloedingsmechanismen: ‘Autoriteit’ en ‘Sympathie’. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat je onder andere met bepaalde kleding mensen heel makkelijk op autoriteit kunt laten reageren. En dat aantrekkelijke mensen anderen gemakkelijker overtuigen; ze krijgen eerder waar ze om vragen en kunnen anderen sneller van mening laten veranderen. Een aantrekkelijke verschijning geeft de indruk dat de persoon ook andere positieve eigenschappen bezit, bijvoorbeeld talent, een vriendelijk karakter of intelligentie.

Ik heb onderzocht welke universele principes ervoor zorgen om bovenstaande kwaliteiten (aantrekkelijkheid en autoriteit) op een authentieke manier tot uitdrukking te laten komen in iemands uitstraling. Ik ben heel blij dat het me gelukt is om aan de hand van deze universele principes De 7 Imagostrategieën® te creëren. Ik kijk ernaar uit deze strategieën met jou te delen in de workshop Time2Brand.

Is deze workshop ook voor mij geschikt als ik geen ondernemer of kennisprofessional ben?

Absoluut. De 7 Imagostrategieën kan je succesvol toepassen, wanneer je gemotiveerd bent om de beste versie van jezelf te willen laten zien. Je weet dat je meer in huis hebt, dan wat je laat zien. Deze workshop kan je helpen om meer van invloed te zijn in welke betekenisvolle rol je ook hebt.