Wat leuk dat je gaat deelnemen aan het Time2Brand Event.

Gefeliciteerd dat jij je tijd en aandacht gaat besteden aan jouw kostbare IMAGO! Een investering die veel opbrengt. Wanneer jouw imago verandert, reageert jouw omgeving anders op jou. Jouw imago die in dit event high class tevoorschijn komt, vertegenwoordigt jouw waarde. En deze is kostbaar. Jouw toekomst verandert. Het heeft een positieve impact op je persoonlijke groei en op de groei van je onderneming.

Het Time2Brand event is jouw ticket naar de wereld van imago. Je zult de code leren kraken van de principes die ervoor zorgen dat jouw high class zichtbaar wordt in je verschijning.

Ter voorbereiding op het Event is het fijn om meer vertrouwd te worden met je eigen imago. Daarom wil ik graag dat je nadenkt over de volgende twee vragen:

1) Hoe zien mensen jou? Noem 3 kenmerken die typerend zijn voor jouw imago. Met imago wordt bedoeld wat mensen beleven wanneer ze bij jou in de buurt zijn. Wat zeggen mensen over jou? Ben jij degene die altijd grapjes maakt, ben je enthousiast, of ben je de wijze die altijd met raad komt?

2) De volgende vraag is: Hoe wíl jij hoe anderen jou zien? Noem drie kenmerken wat jij belangrijk vindt over hoe jij bij anderen wilt overkomen. Het antwoord kan verschillend zijn met de eerste vraag. We gaan in het Event aanscherpen wat er al is én wat je graag wenst. Jouw kracht in beweging zetten, zodat je beter bereikt wat je wilt bereiken.

Ik krijg vaak de vraag van de deelnemers of zij zich speciaal moeten kleden voor dit event. Draag kleding waar jij je prettig in voelt. Laat zien waar je van houdt en ook waar je van geniet. Het gaat niet alleen maar om je buitenkant. Jouw binnenkant telt even zwaar mee. Wanneer je buiten- en binnenkant in de beeldvorming in balans zijn, creëer je een authentieke uitstraling. Daarmee laat je zien hoe uniek je bent.

Ik kijk ernaar uit je te zien.

Met high class groet,

van Jeanine