Yvon (48) kiest voor een VIP-dag. Het is haar wens om haar verschijning te versterken. Een hele innemende vrouw, die de neiging heeft een beetje op de achtergrond te blijven.

Yvon komt uit een gezin waar voorspelbaarheid en duidelijkheid een groot goed is. Haar kledingsmaak is van goede kwaliteit, maar wat stijfjes. 

Van te voren heeft ze een assessmentformulier ingevuld. Het is duidelijk wat ze wil; een uitstraling, waarbij men haar op waarde schat; aantrekkelijk, van invloed en zelfverzekerd. Kortom, een High Class uitstraling.

Tijdens de VIP-dag blijkt dat ze veel in huis heeft. Ze denkt strategisch, kijkt altijd naar hoe het anders kan en kan goed overtuigen. Alleen dat is niet zichtbaar in haar uitstraling. Ze erkent dat dit een frustratie is van haar.

Yvons uitdaging

Het viel mij op dat ze een natuurlijke schoonheid is. Ze heeft mooie blauwe ogen, een gladde huid en een dik bos lange bruine haren. Vanuit ‘accentueer wat mooi is’, benoem ik haar uitdaging: draag je haar los en laat het stylish knippen, zodat je vrouwelijkheid benadrukt wordt. Haar bezwaar is hiertegen, dat ze het niet los wil dragen vanwege een grote kruin. Hier heb ik de oplossing voor, door het haar naar achteren aan de bovenkant losjes op te steken.
Haar volgende uitdaging is haar rokken en jurken niet over de knie te dragen, maar op of net boven de knie. Dat brengt haar lichaamsproporties in evenwicht en oogt pittiger.

Hoe Yvon uit haar comfortzone komt

De frons op haar voorhoofd wordt steeds ernstiger, TOTDAT ik haar confronteer met een video van de Deense actrice, Connie Nielsen.
Vaak blijkt dat mijn klanten voorbeelden nodig hebben, om zich mee te kunnen identificeren. Een aanleg van mij lijkt te zijn, dat ik onverwachts aan een bekende persoon moet denken. Dat is dan vaak nodig om de goede mindset te krijgen. Een klasse mindset, die haar positief naar haarzelf laat kijken, die haar potentie aanspreekt, zodat ze uitstraalt wat ze waard is. In het geval van mijn klant denk ik aan deze actrice.
Op het moment dat Yvon haar ziet op de video, is de mindshift gedaan. Yvon is overtuigd. Haar kracht, die ze in zich heeft maar nog niet zichtbaar is, wil ze graag uitstralen omdat ze nu weet dat het bij haar past. Eerst dacht ze dat de haardracht te meisjesachtig zou zijn, maar bij deze actrice staat het krachtig en vrouwelijk tegelijk.

Deze overtuiging is nodig om niet in oude patronen te vallen na het imagoadvies. Geloven dat de verandering een duurzame verbetering (transformatie) is! Hier doe ik het voor.

Laat jij zien wat je in je hebt? Komt jouw verschijning helemaal tot uitdrukking? Heb jij visie voor jezelf dat het beter kan? Een High Class statement wil je toch maken. Ik geef je graag helderheid hoe jij geloofwaardig overkomt en hoe je een high class congruente look kunt creëren. Mocht ik iets voor jou kunnen betekenen, bel (0619702790) of e-mail me gerust.

Eén maand na de VIP-dag, is Yvon aangenomen bij een baan die helemaal bij haar past. In het eerste gesprek (een week na bovenstaand advies) werd tegen Yvon gezegd dat ze een stevige professionele en persoonlijke uitstraling heeft. Ze werd uitgenodigd voor een tweede gesprek. Na het tweede gesprek mocht Yvon proefdraaien. Het betreft een baan die net boven haar ervaring uitstak en men wilde weten of zij de baan aankon. Yvon kon zo ook zelf beter beoordelen of de baan bij haar zou passen.

Hoe bijzonder was het dat Yvon tien minuten voordat ze afscheid nam van haar vorige baan, werd gebeld met de mededeling dat men graag met haar in zee wilde gaan. Inmiddels wilde Yvon dat ook heel graag. Wat geweldig toch dat ze de moed had te investeren in zichzelf. De VIP-dag gaf haar de daadkracht en het zelfvertrouwen die ze nodig had om haar verschil te maken.

 

Tas blijkt struikelblok voor imago van advocaat te zijn

'Silent messages shape your future' Onlangs ontmoette ik Anja op een verjaardag van een gemeenschappelijke vriendin. Ze is advocaat. We hadden het over tassen. Over wat een tas doet voor iemands uitstraling. Ze zei, dat het voor haar niets uitmaakte. Een tas moest...

Wees je bewust van je uitstraling om makkelijker je doelen te bereiken

Yvon (48) kiest voor een VIP-dag. Het is haar wens om haar verschijning te versterken. Een hele innemende vrouw, die de neiging heeft een beetje op de achtergrond te blijven. Yvon komt uit een gezin waar voorspelbaarheid en duidelijkheid een groot goed is. Haar...
Voor inspirerende High Class imagotips

Wil je maximaal één keer in de week High Class Imagotips ontvangen voor een impactvol en warmhartig optreden die jou op je best laten zien?

Meld je dan nu aan!

Inschrijvers