‘Het moeten specifieke make-upkleuren zijn die het altijd goed doen voor de classy vrouw.

Kleuren die haar natuurlijke elegantie versterken, zodat ze volop haar statement maakt.’

Jeanine van Varik 

Het werd tijd. Er moest een nieuwe make-uplijn komen. Make-up die per definitie zichtbaar maakt wat jij in huis hebt, die op een tijdloze en tegelijkertijd op een eigentijdse manier een stylish statement maakt. Met een ’empowering’ effect op vrouwen die weten wat ze willen.

Waarom jezelf aanpassen en jezelf verstoppen, terwijl je bedoeld bent jouw eigen statement te maken?

De Statement Make-uplijn by Jeanine van Varik® benadrukt dat je ertoe doet en dat je iets bijzonders in huis hebt, waarmee je een ware bijdrage levert aan je omgeving.

Een compact én compleet palet, waarbij vrouwen altijd het gevoel hebben dat ze er op hun best uitzien. Met specifieke kleuren die hun natuurlijke schoonheid en uniekheid op een authentieke manier benadrukken.

 

Een universeel Statement Make-uppalet. Het is gelukt! 

Ik heb een statement make-uplijn ontwikkeld met 6 kleuren lippenstiften, 3 kleuren blushers en 3 kleuren oogschaduwen. Iedere vrouw kan met deze kleuren haar voordeel doen. Uit dit compacte palet kan de ambitieuze en classy vrouw makkelijk haar keuze maken.

De kleuren laten zich onderling heel goed met elkaar combineren. Je bent jouw eigen make-upartiest; jij hebt de regie over de combinatie van kleuren, de diepte (laagje voor laagje opbouwen) en het blenden (mengen) van de kleuren. Kortom, met dit compacte palet, bepaal jij jouw uitstraling afhankelijk van je rol, je context en van je stemming. Het mooie is dat het statement make-uppalet altijd een beroep doet op jouw onderscheidende schoonheid, op jouw elegantie die benadrukt wordt.

De Statement Make-uplijn by Jeanine van Varik® is meer dan alleen statement make-up; het is jezelf compleet omarmen, zodat je volop je statement maakt. Op een waardige manier tevoorschijn komen om je missie in de wereld te zetten. 

Dit is het probleem:


Het mainstream aanbod van make-upkleuren is er niet altijd op gericht om het beste van de vrouw te benadrukken. Het aanbod betreft gecreëerde trends om voornamelijk de verkoop in de beauty industrie te bevorderen.
Daarbij is het voor de meeste vrouwen moeilijk om in het doolhof van het commerciële mega aanbod geschikte keuzes te maken voor make-up die hen op een elegante manier versterkt.

Er zijn slechts een aantal specifieke kleuren die universeel zijn en die het altijd goed doen in de uitstraling. Deze hebben een ‘empowering’ effect op vrouwen die weten wat ze willen. Hier is veel onwetendheid over. Het gaat over de juiste contrastwerking en diepte in combinatie met de juiste koelte- en warmtewerking ten opzichte van de huid. Met de juiste make-upkleuren kun je zelfs iedere kledingkleur dragen, omdat je met deze statement make-up sowieso een upgrade in je uitstraling bereikt; de Statement Make-uplijn by Jeanine van Varik® werkt dus ook als een vangnet voor de kleuren van je kleding,

 

Het gat is gedicht

Daarom heb ik het gat gedicht door deze compacte statement make-uplijn in de wereld te zetten.
De kleuren heb ik zelf gecreëerd (na jaren als imageconsultant met kleur gewerkt te hebben en vertrouwd te zijn geraakt met hun uitstraling). Alle statement make-upitems zijn ambachtelijk (met de hand) gemaakt en van Nederlandse makelij. Bovendien zijn ze vegan. Ze hebben een crème textuur waardoor je de make-up ook met de vingers kunt aanbrengen (makkelijk om tussendoor bij te werken of te versterken voor bijvoorbeeld een diner of een feestje én hygiënischer omdat je kwasten steeds moet uitwassen; dat gebeurt vaak te weinig).

 

Waarom deze Statement Make-uplijn nodig is

Dat betekent dat het over make-up gaat, die de uitstraling versterkt in lijn met wat deze vrouwen te betekenen hebben. Dat is geen slappe hap. Statement make-up is dus behoorlijk opvallend voor je uitstraling. Classy vrouwen kunnen dat makkelijk aan, aangezien ze weten dat ze gewicht in de schaal leggen. Het gaat hier over zelfbewustzijn en niet over arrogantie. Vanuit zelfbewustzijn ben je authentiek. Je weet wat je te doen staat in de verschillende rollen die je hebt en je kunt hierin makkelijk schakelen. De Statement Make-up® bekrachtigt dat.

Het klopt met wie ik ben

Uiteindelijk gaat het erover dat je uitstraling de vertaalslag is van wie jij écht bent. Je innerlijke kracht zichtbaar maken.

‘Het klopt met wie ik ben’, hoor ik mijn klanten zeggen. Ze stralen zelfvertrouwen uit; de statement make-up® laat in hun uitstraling laat zién waar ze voor staan.

Wil je meer weten, neem dan contact met me op via het verzendformulier. Of doe een bestelling en laat binnen afzienbare tijd optimaal zien waar je voor staat.  

Sinds 2007 ben ik werkzaam als Branding & Imageconsultant, alsmede als Talent Coach. Ik help ambitieuze ondernemers, leiders en kennisprofessionals, die weten dat er meer in hen zit dan dat ze laten zien, met het verkrijgen van een High Class Personal Brand. Hiermee bereiken ze wat ze willen bereiken in hun (werkzame) leven en maken zij volop hun impact.

 

Ik ben ontwikkelaar van het merk ‘High Class Branding’. Het doel is dan altijd eerst helder te hebben wat de persoonlijke visie is. Vervolgens gaan we de visie vormgeven in een stappenplan met het daarbij behorende imago. Dit implementatieplan zorgt ervoor dat anderen snel overtuigd worden om met je samen te werken. Je orderportefeuille groeit en je maakt meer impact vanuit je overtuiging. De imagoprincipes werken ook om gewoonweg lekkerder in je vel te zitten. Ik werk zowel met vrouwen als met mannen.

Succesvolle mensen hebben hoge normen. Er goed aangekleed en verzorgd uitzien laat op het onbewuste niveau een nieuwe norm zien. Wanneer je er goed uitziet, dan word je automatisch beoordeeld dat je goed bent in wat je doet. En wanneer je ook nog eens verbaal communiceert wat je laat zien, dan is ‘the sky the limit’ om jouw impact te maken.