OVER JEANINE VAN VARIK

 

Wanneer je geïnteresseerd bent in mijn website, dan herken je je waarschijnlijk hierin:
Je staat bewust in het leven en je wil floreren in de invloedssfeer waarin jij werkt en/of waar jij een betekenisvolle rol in hebt. Je wil graag anderen vanuit je rol tot inspiratie zijn.
Succesvol zijn in wat je doet met een ‘High Class Brand’ dat laat zien waar je voor staat. Scherp inzetten zonder tijdverspilling. Je wil namelijk je kostbare tijd ook met je dierbaren doorbrengen. 
Graag leef en werk je vanuit:

N  Helderheid over wie je bent, wat je drijft, wat je onderscheidt. Waar jij voor staat.

N  Vanuit visie bepaal je de richting van jouw leven. Jouw visie heeft impact op alle keuzes die je maakt

N  Het geloven in deze visie is wat je nodig hebt om voluit in beweging te komen, je grenzen te verleggen en volop impact te maken. Jouw High Class Brand gaat jou daarbij helpen. Jij als een bron van inspiratie voor anderen.

 

Maar er lijkt iets onduidelijk te zijn. Klopt dat?

Je hebt het idee dat er niet alles uitkomt, wat er van binnen in je zit. Laat staan om dat zichtbaar te maken. Je verlangt naar een ‘ High Class Brand’ die op een geloofwaardige en respectvolle manier laat zien waar jij voor staat. Maar zoals het nu is, ga je (net) niet helemaal voluit.

Geen middelmatig imago
Je voelt dat er meer ruimte is om je visie zichtbaar te maken en hierop te handelen. En je weet niet precies hoe. Je hebt teveel tijd en geld besteed om een imago te creëren die tegemoet komt aan wat je wil uitstralen. En nog steeds voldoet het daar niet aan. Je neemt namelijk geen genoegen met een middelmatige uitstraling. Je weet dat er meer is.

 

Ik kende mijn kracht en kwaliteiten onvoldoende en daardoor zagen anderen die ook niet in mij. Ik werd er niet op aangesproken. Er werd van alles van mij verwacht en onbewust ben ik daaraan gaan voldoen en ben ik mijzelf helemaal voorbij gegaan. Mijn sterke kwaliteiten, gaven en talenten werden daardoor onderbelicht. In het programma van Jeanine zijn er kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren. Van sommigen waar ik het bestaan niet van wist, werden duidelijk. Ik ben me nu bewust van mijn kwaliteiten en ik weet nu ook hoe ik deze het beste zichtbaar kan maken. Ik maak nu betere keuzes en laat nu zién waar ik voor sta. Innerlijk en uiterlijk zijn nu in balans!

Shandra Willemse

Office Manager Welzijnsorganisatie


Ik herken het

 

Vertrek bij werkgever
Sinds 2007 werk ik als Branding & Image Consultant. Daarvoor heb ik 14 jaar in de zakelijke dienstverlening in het binnen- en buitenland gewerkt. Ik merkte dat ik vastliep in het stramien van mijn werk. Ik kon mijn visie en ideeën niet kwijt. Ik besloot voor mezelf te beginnen.

Nieuwe visie voor mijn leven
Toen ik ontdekte waar ik goed in was (mensen motiveren hun potentieel aan te spreken en dat op een aantrekkelijke manier tevoorschijn brengen), richtte ik me op personal branding. Mijn kernwaarde is dat ik op een innovatieve manier graag verbinding leg met mensen en hun mogelijkheden. Van hieruit ga ik op zoek wat hen bezig houdt en hoe zij dat kunnen laten zien in hun uitstraling.

Wow, de uitwerking van een High Class Brand
Vanuit mijn interesse in personal branding ben ik de opleiding gestart en heb ik mezelf eerst onder handen genomen. Wat een vrijheid om te weten hoe ik de dynamiek van kleur, contrast en vorm kan afstemmen op mijn eigen persoonlijke dynamiek, op mijn persoonlijke visie en op mijn omgeving. Wat een bijzonderheid om te leren communiceren vanuit congruentie. De buitenkant die samenwerkt met de binnenkant en andersom. Ik ontdekte dat ik gezien en gehoord werd. Ik hoefde veel minder te overtuigen om anderen tot inspiratie te zijn. Hierdoor ontdekte ik dat in het algemeen iedereen de regie kan krijgen over zijn eigen reputatie door het effect van zijn of haar ‘High Class Brand’.

Klasse mindset
Iedereen heeft zijn reputatie zelf in de hand. Dit vereist een klasse mindset. Ik ging begrijpen waarom veel leiders en professionals op dit gebied onwetend zijn. Hierdoor laten ze teveel van zichzelf op de plank liggen en benutten zij hun potentieel niet. Hierdoor komen andere mensen vanuit hun gehoor tekort.

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om vanuit hun visie met hun ‘High Class Brand’ hun verschil te maken.  Mijn workshops, spreekbeurten, seminars en via blogs dragen daartoe bij. Mijn één op één programma “High Class Branding Transformation’ omvat het complete arsenaal voor het creëren van jouw High Class Brand.

 

Jij kunt het waarmaken met jouw High Class Brand

Ik help ambitieuze professionals, zoals jij, die weten dat er meer in hen zit dan dat ze laten zien, met het verkrijgen van een ‘High Class Brand’. Hiermee kunnen ze bereiken wat ze willen in hun (werkzame) leven en kunnen daardoor anderen volop tot inspiratie zijn. 

Ontdek je kracht, breng deze tot uitdrukking in je High Class Brand en maak je impact.

Maak je visie waar
Het is mijn missie jou helderheid te verschaffen over wat je motiveert, zodat je met je High Class Brand, vanuit rust en focus moeiteloos jouw visie waarmaakt.

De waarde van beeldvorming
Helaas zoemen maar weinig coaches in op de waarde van beeldvorming. Terwijl op basis van beeld binnen luttele seconden beslissingen over jou worden genomen. Beeld wordt op het onbewuste niveau waargenomen en hier vertoeft de rede niet. 

Deze website wil je helpen
Alles op deze website is erop gericht om jou verder vooruit te helpen in de rol die je hebt met een imago die klasse uitstraalt. Mijn Gravitasmodel® maakt het in een oogopslag duidelijk. De basis van hoe jij gezien wil worden. 

PAK HET GOEDE ER VOOR JOU UIT

   Wil je graag weten welke technieken ervoor zorgen hoe jij met jouw uitstraling beter kunt overtuigen?  Wil je op een toegankelijke manier kennismaken met ‘De 7 Imagostrategieën®’ en zelf beoordelen hoe je dat kunt gaan toepassen? Bezoek dan mijn workshop Time2Brand (Yourself).
Of….. regel een gezelschap van minimaal 5 personen en ik geef deze workshop voor jou en je gasten op jouw locatie. Als facilitator word jij rijkelijk beloond: vanzelfsprekend betaal je niet voor de workshop,omdat jij deze host op jouw (zakelijke) locatie. En…… je krijgt van mij persoonlijk een Brandcoaching ter waarde van € 397, waarin jij jouw allergrootste kracht leert kennen. Ook leer je hoe je deze kracht met de juiste kleuren kunt uitstralen. En…. jouw gasten ontvangen deze workshop voor de helft van de normale prijs, namelijk voor slechts € 47 p/p ex BTW.

 Heb je een short cut nodig voor een professionele uitstraling met de juiste kleuren? Heb je binnenkort een performance, waarin je vanuit je vakgebied een geloofwaardige uitstraling tot uitdrukking wil laten komen? Boek mijn VIP Kleuranalyse.

   Je hebt een verantwoordelijke positie en daarmee is je invloed groot. De behoefte om aan te scherpen is meer dan ooit. Er komt veel op je af. Je weet dat je impact groter aan het worden is. Je hebt een ‘High Class Brand’ nodig dat laat zien waar jij voor staat; namelijk je bent een professional in je vakgebied die ten alle tijde serieus genomen moet worden om te bereiken wat je wil bereiken. Het ‘High Class Branding Transformation Program’ zal je verrassende inzichten geven met een blijvend resultaat voor je uitstraling. Het geeft je een stevig ‘High Class Brand’ en verandert je toekomst. 

   Heb je een team en je ervaart dat er meer ruimte is om op volle toeren vooruit te gaan. Boek dan mijn Teambuilding Sessie.

   In mijn blogs kun je tips vinden uit de praktijk die jou meer overtuigingskracht geven.

   Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de pop-up van deze website. Dan heb ik automatisch je toestemming.

   Ik ben bezig met het creëren van andere producten die jou helpen nog meer impact te krijgen in jouw invloedssfeer.