Mijn naam is Jeanine van Varik. Als initiatiefrijke branding & image autoriteit, activeer ik mensen om hun rol in hun (werkzame) leven op te pakken en volop kleur te geven. Het is mijn missie het beste van mijn klanten tevoorschijn te halen en zichtbaar te maken, zodat zij met plezier optimaal hun verschil in de wereld kunnen maken.

Ik werk resultaatgericht en put uit een rijke bron van vakkennis wanneer het erom gaat het imago van mijn klanten helder te krijgen. Dit doe ik op een verbindende manier via mijn workshops, presentaties, masterclasses en één op één programma’s.

Ik heb 14 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in binnen- en buitenland (New York en Bordeaux). Ik ben onder andere marketing manager geweest van Compeed, medische huidpleisters. Dit product heb ik succesvol op de Nederlandse markt gezet. Compeed verkoopt nog steeds goed.

In 2007 ben ik voor mijzelf begonnen als Image Consultant. Ik hield mij voornamelijk vanuit mijn eerste bedrijf bezig met kleur- en stijlanalyses.

Sinds 2014 houd ik me zich bezig met Personal Branding.
Inmiddels heb ik vele honderden mensen geholpen hun imago zichtbaar te krijgen.

Sinds dat mijn kinderen volwassen zijn en ik meer vrijheid heb, richt ik me voornamelijk op professionals in de zakelijke markt. Het verhogen van hun gravitas heeft mijn hart.
Mijn Gravitasmodel® brengt dit in beeld.

Ik hou van lezen (liefst autobiografieën), reizen, vergezichten, brainstormen en van een voortreffelijk glas wijn. Onderwerpen als positieve psychologie, beïnvloeding en branding hebben constant mijn aandacht.  

Volgens mijn klanten heb ik aanleg om vanuit een visionaire hoek marketingtechnisch verbanden te leggen.

Ik ben sensitief en ik hou van spontane interactie met mensen. Het is mijn passie en aanleg om tijdens spontane ontmoetingen mensen te activeren.
Ik sport minimaal twee keer in de week. Niet omdat ik het leuk vind, maar om ‘in shape’ te blijven.

Ik ben oprichter van de Lean In Circle “Bold and Beautiful” te Ede. Deze Circle maakt deel uit van een wereldwijd platform waarin ondernemende vrouwen worden geactiveerd succesvol hun leiderschap in te zetten.

In mijn community Leef Jouw Kleur op Facebook spoor ik mijn leden aan hun kleur volop te laten zien via tips en storytelling. Voel je welkom je aan te sluiten.