Laat je je gemakkelijk beïnvloeden? Of zou je graag op de hoogte willen zijn van technieken om jouw overtuigingskracht te vergroten? Dan is deze workshop iets voor jou of je team. Je krijgt bewustwording over hoe je de kracht van autoriteit en sympathie bewust kunt inzetten om je overtuigingskracht op een onopvallende manier te vergroten.

Uniek in deze workshop is dat we ook aandacht gaan schenken aan de manier waarop je je boodschap krachtiger maakt met je lichaamstaal en hoe je de lichaamstaal van anderen kunt lezen. Aan de hand van één of twee oefeningen kun je zelf ervaren hoe het stille overtuigen makkelijk kan plaatsvinden.

Waarom deze workshop
Overtuigingskracht vindt plaats in het dagelijks leven. In onze communicatie met anderen reageren we vaak onbewust op signalen die worden uitgezonden. Zonder dat we het weten worden we beïnvloed. Soms weet je dat en kun je je vinger er niet op leggen. We zeggen ja tegen een verkoper en wanneer we thuiskomen, krijgen we het gevoel ergens ingestonken te zijn. Ook andersom is het belangrijk te weten hoe je mensen kunt benaderen bijvoorbeeld door te zoeken naar gezamenlijke belangen en een win-winsituatie te creëren. Hoe kun je dan je persoonlijke overtuigingskracht op een niet opvallende manier inzetten?

Het gaat om de manier waarop we communiceren met onze stem, mimiek, oogcontact, lichaamshouding en kleding. Het is het spel tussen twee talen:

‘de taal van inhoud’ (wat je zegt, schrijft) en
‘de taal van vorm’ (hoe je het overbrengt)

Wanneer deze twee talen los van elkaar een eigen boodschap verkondingen, ontstaat er verwarring. En weg is je overtuigingskracht…

Hoe zou het zijn wanneer je jezelf niet in verwarring laat brengen omdat je hebt geleerd deze twee talen op waarde te schatten. En hoe mooi is het om je bewust te zijn van de slimme technieken waardoor deze twee talen in jouw voordeel kan laten werken.

Voor wie 
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich makkelijk laat beïnvloeden. En voor degenen die graag willen weten hoe slimme beïnvloedingstechnieken het beste uit de situatie halen. Ideaal voor teams, voor ondernemers en voor in het sociale verkeer.

Wat levert deze workshop jou op

  • Het kunnen benutten van de kracht van sympathie; wat bepaalt dat mensen graag met je willen omgaan en samenwerken?
  • Hoe je een autoriteit wordt; technieken om je autoriteit te versterken om zo je expertstatus te vergroten als kennisprofessional. En technieken om verkeerde autoriteit te ontmaskeren
  • Technieken om lichaamstaal in te zetten om je overtuigingskracht te vergroten en tips om lichaamstaal te lezen.
  • Je krijgt bewustwording van de vier persoonlijke dynamieken om mensen sneller te kunnen lezen.
  • Je leert wat mensen verkeerd doen wanneer ze lichaamstaal van anderen lezen.
  • Je krijgt eye-openers in lichaamstaal voor onderhandelaars; hoe merk je wanneer er gebluft wordt en wanneer je gesprekspartner afdwaalt en hoe krijg je hem bij de les.
  • Je weet hoe je binnen één seconde de gunfactor krijgt
  • Je weet hoe je oprecht en integer overkomt met je lichaamshouding

Tarief: € 97 ex BTW p/p