VERSTERK JE PROFESSIONELE UITSTRALING

MET DE VIP KLEURANALYSE

DE WARE OPPEPPER VOOR JE VERSCHIJNING

Ideaal om je professionele uitstraling te benadrukken voor meer professionele slagkracht.

In deze sessie staat de VIP KLEURANALYSE centraal. Waarom VIP? De meerwaarde is dat je snel komt te weten welke SPECIFIEKE kleuren jouw KRACHT laten zien én je leert de kleuren kiezen die dezelfde dynamiek hebben als de rol(len) die je hebt. Hierdoor bereik je makkelijker je doelen.
 

Vandaag de dag zijn er honderden kleur- en imageconsultants, maar geen één zo bijzonder als Jeanine. Zij kijkt niet alleen naar de kleuren an sich, maar ook naar andere uiterlijkheden én je innerlijk. Het complete plaatje dus en dat zie je terug in het eindresultaat.

Josine Droogendijk

Royaltykenner, journalist, auteur en eigenaar, www.ModekoninginMaxima.nl

DE VIP KLEURANALYSE

die jouw uitstraling een boost geeft 

 

 

Tijdens deze VIP Kleuranalyse leg ik uit waarom je nooit kleuren moet kiezen vanuit gewoonte, modetrends of zelfs vanuit gevoel. Kleuren moeten altijd vanuit technisch aspect gekozen worden om te ontdekken wélke kleuren mooi staan bij je huid. Vandaar uit houden we rekening met de kleurpsychologie. Door de betekenis van kleur in te zetten in jouw rollen, bereik je makkelijker wat je wilt.

 

De technische kleuranalyse gaf iets nieuws. Mijn veilige, warme kleurtjes passen prima bij mijn groene ogen maar doen niets extra’s voor mij. Met juist koelere en heldere kleuren wordt mijn uitstraling veel levendiger. Als ik deze kleuren draag voel ik me een stuk energieker. Dat werkt ook door naar de mensen in mijn omgeving. Ze geven positieve feedback op mijn nieuwe kleuren en het effect daarvan.

Een psychologische kleuranalyse, daar kon ik me niet veel bij voorstellen. Heel interessant om meer over kleurenpsychologie te leren en te merken hoe belangrijk kleuren zijn in de uitstraling van mijn verschillende rollen. Bepaalde kleuren helpen mij om wat daadkrachtiger te zijn en sneller stappen te zetten.

Op een aanstekelijke, enthousiaste manier heeft Jeanine me echt iets nieuws doorgegeven. Daar ben ik dankbaar voor. Ik kijk uit naar wat dit kleurrijke avontuur me verder nog gaat brengen

Agniet

Ik was aangenaam verrast door de professionele en kundige aanpak van Jeanine. En wat is Jeanine een leuk mens! Wanneer ik vanaf nu een kledingstuk koop, heb ik geen twijfels meer. Ik kan veel gerichter zoeken. Ook voor mijn verschillende rollen. Nooit meer kledingmiskopen is goed voor de portemonnee en is ook nog eens goed tegen kledingverspilling en dus beter voor het milieu. Jeanine heeft daarnaast veel kennis van make-up. Ze heeft een eigen make-uplijn ontwikkeld. Ik heb nu eindelijk make-up gevonden waarvan ik geen allergische reactie krijg en wat qua kleur ook nog bij mijn huid past.

Ik gun iedereen een advies van Jeanine.

Ilse Veltman

Contactlenzenspecialist

Het is nodig dat je bewustwording gaat krijgen over het effect van de kleuren van je kleding op jouw uitstraling

1. Bewust fysieke beïnvloeding
Dit gaat over het effect van kleur op iemands fysieke aantrekkelijkheid.

2. Onbewuste psychologische beïnvloeding
Dit gaat over de taal die een kleur spreekt wanneer je een kleur draagt (non-verbale communicatie); bijvoorbeeld, met donkerblauw communiceer je professionaliteit en betrouwbaarheid.

Aan deze twee beïnvloedingsprocessen gaat Jeanine uitgebreid aandacht besteden. Wanneer je weet welke kleuren jou het meest flatteren, weet je ook welke tinten je kunt dragen om jouw doelen zichtbaar te maken. Het is alleen in die volgorde.

De Impact van kleur

‘Onder het genot van een lekker kopje thee, kreeg ik eerst uitleg en daarna begon de kleuranalyse. Niet te geloven, wat kleuren ( de juiste) met je kunnen doen. Je gezichtsuitdrukking is totaal anders.
Jeanine is een hele goede gastvrouw, die je echt op je gemak stelt en die je heel fijn faciliteert in het ontdekken wat de impact van kleur is op mijn verschijning. Hier kan ik iets mee.
Bedankt voor je advies.’
Siska Apon (foto: Jeanine met haar klant (niet Siska))

Laura kwam bij me voor een VIP Kleuranalyse

Ze is een jonge getalenteerde vrouw en werkt als ICT-consultant in de zorg. Haar verlangen is meer overtuigingskracht te hebben, meer gewicht in de schaal te leggen. Haar jonge leeftijd werkt haar tegen. De 22-jarige Laura werkt in verschillende zorgculturen in het hele land. Dat kan ze goed. Ze moet draagvlak creëren en mensen activeren. Laura is ambitieus en creatief. Daarbij heeft ze gevoel voor sociale interacties en kan ze systematisch werken.

Wat Laura nodig heeft, is een gedegen kleuradvies. Welke kleuren flatteren haar en welke kleuren kan ze dragen op haar werk voor een professionele uitstraling. Dat betekent voor Laura dat haar zakelijke kleuren per cultuur kunnen veranderen. De ene zorgcultuur is wat namelijk wat formeler dan de andere. 
Ze weet nu welke kleur wat communiceert en welke kleuren ze het beste kan dragen om makkelijker aansluiting te vinden met haar klanten. 

Wat kenmerkt deze VIP Kleuranalyse ten opzichte van een gewone kleuranalyse?

N  Naast dat je ontdekt wélke kleuren jou er aantrekkelijk, succesvol en professioneel doen uitzien, ga je onderstaande punten ook ontdekken:

N  Je leert je natuurlijke kracht ontdekken aan de hand van contrastwerking (het verschil tussen licht en donker)  van de kleuren. Je omgeving zal je aanspreken op wat je uitstraalt. Je kunt makkelijker bereiken wat je wilt.

N  Je gaat leren welke kleuren je kunt inzetten die de dynamiek vertegenwoordigen van jouw specifieke doelen in je rol(len). Je straalt uit wat je beoogt. Hierdoor wordt je serieus genomen en bereik je makkelijker je doelen.

N  Je gaat bewust leren kijken in de spiegel en daardoor herkennen hoe een kleur jou beïnvloedt. Hierdoor ben je in staat voortaan zelf de juiste kleuren te aan te schaffen.

N  Je kunt ervoor kiezen om deze VIP kleuranalyse ook online bij je te laten uitvoeren. Voor het resultaat maakt het niet uit. Alleen de voorbereiding en werkwijze zijn anders.