‘Weerspiegel met je imago wat je in huis hebt’- Jeanine

Ik streef ernaar jouw gravitas te versterken. Het woord ‘gravitas’ komt oorspronkelijk uit het Latijn en betekent: waardigheid, aanzien, serieus, deugdelijk.

Wanneer je gravitas bezit, dan leg je gewicht in de schaal. Je bent van invloed op een authentieke manier. Je wordt vanzelfsprekend serieus genomen en blijft in verbinding met je klanten en prospects.
Sommige mensen hebben van nature gravitas; iemand komt een ruimte binnen en alle hoofden draaien om. Verwachtingsvol over wat deze persoon te bieden heeft. 

Het goede nieuws is dat gravitas voor iedereen is aan te leren. In het Engels betekent ‘to gravitate’: ‘aantrekken’ (als in aantrekkingskracht).

Wanneer je gravitas bezit, lever je High Class resultaat af. Dat betekent dat je een afgestemd beeld laat zien in gedrag, communicatie en verschijning. Dit wordt ‘congruentie’ genoemd. Wanneer er congruentie is (on- en offline), dan straal je uit dat je te vertrouwen bent en dat je wat te bieden hebt. Het gevoel van vertrouwen is de basisvoorwaarde van waaruit mensen graag met je willen samenwerken. Jouw High Class Brand versterkt dat gevoel: wanneer mensen met je in aanraking komen, laat je onmiddellijk zien dat je Aantrekkelijk en Betrouwbaar bent met een hoop Expertise in huis.

Er liggen universele principes aan een High Class Brand ten grondslag. Deze deel ik graag met je in mijn programma High Class Branding Transformation®, zodat je op een authentieke wijze bereikt wat je graag wilt bereiken.