Je bent toe aan je volgende zet. Je werkt graag agile*.

Je weet dat je op dit moment met één Brand Strategy Session vooruit komt om op een slagvaardige manier je volgende doel te behalen.

Boek je Eén op één Brand Strategy Session via: 06 1970 2790 of vul het onderstaande formulier in.

Er zijn bij mij kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren. Van sommigen waar ik het bestaan niet van wist, werden duidelijk. Ik kan weer verder. 

Shandra

Coach

Dit is een echte aanrader als je de volgende stap wilt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling: Discovering The True You! 

Xandra

Coach

Jeanine weet snel en met heldere bewoordingen de kern te raken, waardoor ik voel waar ik mee aan de slag kan gaan. Het geeft me een energieke boost!.

A. Boogmans

Zelfstandig Zorgprofessional

Eén op één Branding Strategy Session

Je voelt het van binnen borrelen en je bent lekker op dreef als ondernemer en/of als kennisprofessional. Of je bent werk- en/of zinzoekende. In ieder geval, je bent toe aan je volgende zet. Je merkt dat je tegen je eigen plafond aanloopt. Het voelt onzeker, terwijl je dat niet bent. Je weet dat het meer te maken heeft met het ontbreken aan helderheid over de te nemen stappen die er echt toe doen. Focus heb je nodig. Net dat ene inzicht waar je je aandacht op kunt richten om verder te komen in je onderneming of loopbaan. Je prioriteiten in het vizier hebben om je specifieke doel te bereiken.

Deze Brand Strategy Session werkt ideaal voor mensen die graag agile* werken. Je wilt blijven werken aan je zichtbaarheid vanuit je verlangens en identiteit. Je beseft dat je zelf steeds in ontwikkeling bent. Je bent aan het groeien in je ondernemerschap en als professional en in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je houdt van je vrijheid. Jij bepaalt het moment wanneer je toe bent aan een brand session. Compact, zonder langdurige programma’s en methodieken. Een krachtige Brand Strategy Session is wat je nodig hebt om op een energieke en doeltreffende manier verder te gaan.

Prijs op aanvraag!

Ben je geïnteresseerd in deze Brand Strategy Session of wil je weten of het iets voor jou is? Vul vrijblijvend het onderstaande het formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

*Definitie ‘agile werken’: Een ‘agile mindset’ gaat over vooronderstellingen, waarden en denkstijlen die zorgen dat je wendbaar wilt en kunt zijn. Het is in de kern de vaardigheid om te anticiperen, om actie te nemen en af te stemmen op veranderingen die plaatsvinden.
(Bron: agilescrumgroup.nl)

 

 

Aanvraag vrijblijvend gesprek

 

Een andere mogelijkheid is om de Whatsappcode te scannen om snel met me in contact te komen via Whatsapp: