Je bent toe aan je volgende zet. Je werkt graag agile*.

Je weet dat je op dit moment met één Brand Strategy Session vooruit komt om op een slagvaardige manier je volgende doel te behalen.

Boek je Eén op één Brand Strategy Session via: 0619702790 of vul het onderstaande formulier in.

Jeanine is echt goed in haar vak. Vol passie en duidelijkheid kan ze het beste in mensen naar voren halen. In de sessie zijn er bij mij kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren. Van sommigen waar ik het bestaan niet van wist werden duidelijk. Ik kan weer verder.  

 

Shandra

Coach

Jeanine raakt je daar waar jij het nodig hebt. Instant inzichten en inspiratie. 

Birgit

Verkoop retail

Eén op één Branding Strategy Session

Je voelt het van binnen borrelen en je bent lekker op dreef als ondernemer en/of als kennisprofessional. Of je bent werk- en/of zinzoekende. In ieder geval, je bent toe aan je volgende zet. Je merkt dat je tegen je eigen plafond aanloopt. Het voelt onzeker, terwijl je dat niet bent. Je weet dat het meer te maken heeft met het ontbreken aan helderheid over de te nemen stappen die er echt toe doen. Focus heb je nodig. Net dat ene inzicht waar je je aandacht op kunt richten om verder te komen in je onderneming of loopbaan. Je prioriteiten in het vizier hebben om je specifieke doel te bereiken.

Deze Brand Strategy Session werkt ideaal voor mensen die graag agile* werken. Je wilt blijven werken aan je zichtbaarheid vanuit je verlangens en identiteit. Je beseft dat je zelf steeds in ontwikkeling bent. Je bent aan het groeien in je ondernemerschap en als professional en in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je houdt van je vrijheid. Jij bepaalt het moment wanneer je toe bent aan een brand session. Compact, zonder langdurige programma’s en methodieken. Een krachtige Brand Strategy Session is wat je nodig hebt om op een energieke en doeltreffende manier verder te gaan.

Prijs op aanvraag!

Ben je geïnteresseerd in deze Brand Strategy Session of wil je weten of het iets voor jou is? Vul vrijblijvend het onderstaande het formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

*Definitie ‘agile werken’: Een ‘agile mindset’ gaat over vooronderstellingen, waarden, en denkstijlen die zorgen dat je wendbaar wilt en kunt zijn. Het is in de kern de vaardigheid om te anticiperen, om actie te nemen en jezelf aan te passen op veranderingen die plaatsvinden. Agile werken stelt mensen en organisaties in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen in de buitenwereld (én binnenwereld (mijn eigen toevoeging)). (bron: agilescrumgroup.nl)

 

 

Aanvraag vrijblijvend gesprek

 

Een andere mogelijkheid is om de Whatsappcode te scannen om snel met me in contact te komen via Whatsapp: