MEER FOCUS

Eén op één Branding Strategy Session

Je bent toe aan je volgende zet. 

Meer focus om je waarde te vergroten voor meer voldoening. 

Boek je sessie via: 06 1970 2790 of vul het onderstaande formulier in.

Er zijn bij mij kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren. Van sommigen waar ik het bestaan niet van wist, werden duidelijk. Ik heb helderheid over wie ik ben. Het geeft me zelfvertrouwen verder te gaan. 

Shandra

Coach

Ik kom zelfverzekerder over en word nu op waarde geschat. Dit is een echte aanrader als je de volgende stap wilt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling: Discovering The True You! 

Xandra

Coach

Jeanine weet snel en met heldere bewoordingen de kern te raken, waardoor ik weet wat me onderscheidt en wat me te doen staat. Het geeft me richting en een energieke boost!.

A. Boogmans

Zelfstandig Zorgprofessional

Eén op één Branding Strategy Session voor meer focus

Je voelt het van binnen borrelen en je bent lekker op dreef als ondernemer en/of als kennisprofessional. Of je bent werk- en/of zinzoekende. In ieder geval, je bent toe aan je volgende zet. Je merkt dat je tegen je eigen plafond aanloopt. Het voelt onzeker, terwijl je dat niet bent. Je weet dat het meer te maken heeft met het ontbreken aan helderheid over de te nemen stappen die er echt toe doen. Focus heb je nodig. Net dat ene inzicht waar je je aandacht op kunt richten om verder te komen in je onderneming of loopbaan. Je prioriteiten in het vizier hebben om je specifieke doel te bereiken.

High performers focussen op één gebied waardoor ze op een uitzonderlijke manier uit de verf komen. 

Door te focussen op je verschillen, word je meer van wie je bent. Daar ligt je transformatie. De verandering zit in de ontwikkeling van wat je uniek maakt. Jouw persoon is je ultimate onderscheidende factor. Wie je bent kan niet gekopieerd worden. 

Deze Brand Strategy Session werkt ideaal voor mensen die van betekenis willen zijn in hun omgeving. Ook werken zij graag op een agile* manier. Ze willen hun visie op een authentieke manier zichtbaar waarmaken in een context die bij hen past.  

Ben je geïnteresseerd in deze Brand Strategy Session? Vul het onderstaande formulier in. Of bel me op 06 19702790. 

Of wil je je inschrijven (of meer informatie over) voor mijn workshops ‘Time2Brand’ of  ‘Jouw identiteitswaarde in beeld’? Vul dan ook vrijblijvend het onderstaande het formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

*Definitie ‘agile werken’: Een ‘agile mindset’ gaat over vooronderstellingen, waarden en denkstijlen die zorgen dat je wendbaar wilt en kunt zijn. Het is in de kern de vaardigheid om te anticiperen, om actie te nemen en af te stemmen op veranderingen die plaatsvinden.
(Bron: agilescrumgroup.nl)

 

 

Aanvraag vrijblijvend gesprek

 

Een andere mogelijkheid is om de Whatsappcode te scannen om snel met me in contact te komen via Whatsapp: