HELDERHEID OVER JE VOLGENDE STAP

bekrachtigt wie je bent!

Brand Coaching 

Er zijn bij mij kwaliteiten naar boven gekomen die ver weg gestopt waren. Van sommigen waar ik het bestaan niet van wist, werden duidelijk. Ik heb helderheid over wie ik ben. Het geeft me zelfvertrouwen verder te gaan. 

Shandra

Coach

Brand Coaching voor helderheid over je volgende stap

Je voelt het van binnen borrelen en je bent lekker op dreef als ondernemer en/of als kennisprofessional. Of je bent werk- en/of zinzoekende. In ieder geval, je bent toe aan je volgende zet. Je merkt dat je tegen je eigen plafond aanloopt. Het voelt onzeker, terwijl je dat niet bent. Je weet dat het meer te maken heeft met het ontbreken aan helderheid over de te nemen stappen die er echt toe doen. De tijdgeest en/of bepaalde omstandigheden en/of je eigen behoeften zijn veranderd. Dat vereist een nieuwe afstemming. Helderheid heb je nodig voor nieuwe focus. Net dat ene inzicht waar je je aandacht op kunt richten om verder te komen. Je prioriteiten in het vizier hebben om je afgestemde doel te bereiken.

High performers focussen op één gebied waardoor ze op een uitzonderlijke manier uit de verf komen. 

Door te focussen op jouw verschil (je gaven, talenten, vaardigheden en passie), word je meer van wie je bent. Daar ligt je transformatie. De verandering (hoe klein ook) zit in de ontwikkeling van wat je uniek maakt. Jouw persoon is je ultimate onderscheidende factor. Wie je bent kan niet gekopieerd worden. 

Deze Brand Coaching werkt ideaal voor jou wanneer je het gevoel hebt dat je voor een T-splitsing staat en je wil bepaalde keuzes maken, of je bent lekker op dreef en je ervaart dat er meer uit te halen valt met waar je mee bezig bent. Je weet alleen niet hoe. Kortom, je bent toe aan je volgende zet. Je weet dat ieder niveau van ontwikkeling een nieuwe uitdaging met zich meebrengt. Je weet ook dat er meer ruimte in je is om van betekenis te zijn. Je hebt net die ene eye-opener nodig om verder te gaan. Je werkt graag op een agile* manier om zaken die op je hart liggen te realiseren in jouw passende context. Kortom, het is jouw tijd. 

Ben je geïnteresseerd in deze Brand Coaching? Boek je Brand Coaching. Ik neem dan contact met je op om een datum te prikken.

PS: Er zijn meerdere mogelijkheden voor Brand Coaching: je kunt een dubbele afspraak boeken van 2 uur of de coaching in abonnementsvorm afnemen met een gereduceerd tarief.  

*Definitie ‘agile werken’: Een ‘agile mindset’ gaat over vooronderstellingen, waarden en denkstijlen die zorgen dat je wendbaar wilt en kunt zijn. Het is in de kern de vaardigheid om te anticiperen, om actie te nemen en af te stemmen op veranderingen die plaatsvinden.
(Bron: agilescrumgroup.nl)

 

Jeanine weet snel en met heldere bewoordingen de kern te raken, waardoor ik weet wat me onderscheidt en wat me te doen staat. Het geeft me richting en een energieke boost.

A. Boogmans

Zelfstandig Zorgprofessional